Hakkımızda

All Seasons News tecrübelerini kendi şirketlerinde kullanmak isteyen girişimciler tarafından, önceden oluşturdukları alt yapı ve birikimlerini firmalara sunmak isteği ile 2022 yılında hizmet vermeye başladı.

All Seasons News Ajans, tasarımlarında temsil gücü barındıran, profesyonel, hızlı, güvenilir, kaliteli ve uygun hizmetler sunarken, şirketlerin potansiyel müşteri profiline göre hazırladığı grafik tasarım çalışmalarıyla marka değerinizi de artırır. Grafik tasarımın başarıya ulaşması, yaratıcılığın yanında sektöre hakimiyeti de gerektiren bir konudur ve biz de sektör tecrübemiz ile fuarlarda, etkinliklerde, seminerlerde, tanıtımlarda, eğitimlerde ve müşteri görüşmelerinizde sunabileceğiniz katalog, broşür, afiş gibi hizmetlerin yanı sıra logo tasarım ve kurumsal kimlik hizmeti de veriyoruz.

Hem sektörel yayıncılık hem ajans hizmetleri alanında hizmet veren All Seasons News, özellikle haber portalı alanında süregelen yayınlardan farklı bir imaj çizmek üzerine yoğunlaşmaktadır. Değişik formatlar üreterek sektör yayıncılığına yeni bir yön vermek isteyen All Seasons News, bu konuda kendine güvenmektedir. All Seasons News, günlük olarak güncellenen haber portalı ile de birçok sektör haberlerine ulaşma imkânı sunmaktadır. Haber portalında video röportaj ve reklamlarınızla yer alarak sektör içinde daha da görünür hale gelebilirsiniz.

All Seasons News çözüm ortağınız olarak hazırladığı akılda kalıcı yaklaşımlarla mesajınızı en doğru şekilde hedef kitlenize ulaştırıyor.

Amacımız

Yoğun iş dünyasının temposu içerisinde üzerinizde bir yük olarak hissettiğiniz tüm ajans işlerinizi omuzlarınızdan almayı hedefliyoruz. Sizden teslim aldığımız işi, belirli dönemeçlerde ve karar noktalarında sizlerle paylaşıp, onayınıza sunarak minimum zamanda maksimum fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Yıllardır edindiğimiz deneyimlerimizle öne çıkmak istediğiniz alanlarda nokta atışı hizmetlerimizle yanınızda yer almayı ve birlikte yürümeyi planlıyoruz…

Çeşitli sektörler özelinde hem operasyonda hem de iletişim alanında, ekibimizin yıllara dayanan tecrübesini All Seasons News Ajans çatısı altında sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

PR hizmetlerimizle satış grafiğinizi yükseltiyoruz

All Seasons News Ajans, gittikçe dijitalleşen günümüz dünyasında PR hizmetlerinin ve reklamın çok önemli bir konumda olduğunu bilerek hareket ediyor. Hizmet verdiğimiz sektörlerin tüm paydaşlarını tanıdığımız ve sizi bir adım öne taşıyacak olan hamlelerin neler olduğunu bildiğimiz için daha etkin ve daha doğru bilgiyi, öz ve net olarak hedef kitlenize aktarıyoruz.

All Seasons News Ajans olarak, PR hizmetlerinin dışında basın toplantıları, lansmanlar, grafik tasarım, kurumsal kimlik çalışması ve yurt içi firma etkinliklerinize ek olarak sosyal medya takip ve yönetimiyle de farkımızı ortaya koyuyoruz.

Başarıya giden yolda sizinle omuz omuza yürüyoruz

Başarılı olmak kadar, elde edilen başarıyı doğru kanallar aracılığıyla faaliyet gösterdiğiniz sektöre ve rakiplerinize duyurmak da önemlidir. Reklam ve haberler aracılığıyla sesinizi tüm sektöre duyurmak istiyoruz. www.allseasonsnews.com internet sitesinde yer alan banner alanları sayesinde reklamverenlerimiz, güncel sektörel haberler dışında hem yeni çıkan ürünleri hem rakiplerini tanıyor hem de sektörün gelişimi hakkında bilgi sahibi oluyor. Bu sayede sadece firmaları tanıtmakla kalmıyor aynı zamanda ekonomik şartlarda reklam/haber yaparak pazarın gelişmesinde de stratejik bir noktada konumlanıyoruz.