• Haziran 27, 2024

İzocam’ın “Dışarıda Bırak” reklam filmi üçüncü ödülünü “Brandverse Awards”dan aldı!

İzocam’ın “Dışarıda Bırak” reklam filmi üçüncü ödülünü “Brandverse Awards”dan aldı!

Türkiye’nin en büyük yalıtım üreticisi İzocam, “Dışarıda Bırak” reklam filmi ile ödüle doymuyor! Lider firma, büyük beğeni toplayan reklam filmi ile “Kristal Elma” ve “Effie Awards”ın ardından şimdi de “Brandverse Awards”da ödüle layık görüldü.

 

Türkiye’nin en büyük yalıtım üreticisi İzocam, “Dışarıda Bırak” reklam filmi ile ödüle doymuyor! Lider firma, “sokağın gürültüsünü de sıcağı da soğuğu da dışarıda bırak” mesajını verdiği reklam filmi ile Brandverse Awards’da “Gümüş Ödül”e layık görüldü. Firmanın büyük beğeni toplayan reklam filmi daha önce de “Kristal Elma” ve “Gümüş Effie” ödüllerini almaya hak kazanmıştı.

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle gerçekleştirilen Brandverse Awards’da dereceye giren markaların ödülleri, 24 Haziran’da Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanında gerçekleştirilen fark yaratan çalışmaların, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından ödüllendirildiği törende İzocam, “Dışarıda Bırak” reklam filmi ile Film Bölümü / İnşaat kategorisinde “Gümüş Ödül” e layık görüldü. Ödülü İzocam adına Pazarlama İletişimi ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Gül Güvener aldı.

Pazarlama ve iletişim alanında başarılı çalışmaların ödüllendirildiği Brandverse Awards, eski ve yeni nesil tüm pazarlama, iletişim ve reklam çalışmaları ile markaların dünyasına 360 derece kapsayıcı bir bakış sunuyor. Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen Brandverse Awards, yıl boyunca sergilenen reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi çalışmalarını özgün değerlendirme modeliyle ele alarak sektör standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. Dijitaldeki en başarılı projeleri ve markaları yıllardır başarılı bir şekilde ödüllendirmeyi sürdüren Social Media Awards Turkey de 2022 yılından itibaren Brandverse Awards kapsamında yer alıyor.

 

Reklam filmi “Kristal Elma” ve “Gümüş Effie”nin de sahibi

İzocam’ın büyük ses getiren “Dışarıda Bırak” reklam filmi, daha önce de 35’inci Kristal Elma Yarışması’nın ve Effie Awards’ın kazananları arasında yer almıştı. Başarılı firma, Kristal Elma Yarışması’nda Ev, Konut, Mobilya, Dekorasyon ve Yapı Malzemeleri Kategorisi’nin, TV ve Sinema Dalında “Kristal Elma” ile ödüllendirilmişti. “Dışarıda Bırak” reklam filmi, dünyanın en prestijli pazarlama ve reklam etkinliği Effie Awards’ın Türkiye ayağında ise Emlak / İnşaat / Yapı Malzemeleri kategorisinde “Gümüş Effie” ödülüne layık görülmüştü.

Türkiye’de yalıtım sanayinin kurucusu İzocam, ödüllü reklam filminde “sokağın gürültüsünü de sıcağı da soğuğu da dışarıda bırak” mesajını veriyor. Yıllardır her platformda kamuoyuna yalıtımın önemini anlatan İzocam; soğuğu, sıcağı ve gürültüyü dışarıda bırakan geniş ürün yelpazesi ile 59 yıldır yalıtım sektörüne liderlik ediyor. Zeminden, cephe ve çatıya, duvar ve döşemeden tesisata kadar her uygulama alanı için nitelikli yalıtım malzemeleri üreten İzocam, yaşam alanlarımızı soğuğun olumsuz etkilerinin yanı sıra sıcak ve gürültüden de koruyarak izole ediyor. İzocam ürünleri sayesinde, soğuk kış günlerinde ısınma maliyeti minimuma indirilirken, bunaltıcı yaz aylarında da klima kullanımından kaynaklı enerji sarfiyatından tasarruf ediliyor.

Diğer Haberler

İzocam’da şimdiki hedef, yapay zeka uygulamalarını tüm iş süreçlerine entegre etmek

İzocam’da şimdiki hedef, yapay zeka uygulamalarını tüm iş süreçlerine entegre etmek

Hızlı dijitalleşme süreci ile yalıtım sektörüne öncülük eden İzocam, teknoloji yatırımları ile operasyonel verimlilik ve esneklikte…
İzocam, verimli iklimlendirme için bütünsel yalıtım teknolojilerini öneriyor

İzocam, verimli iklimlendirme için bütünsel yalıtım teknolojilerini öneriyor

Türkiye’nin en büyük yalıtım üreticisi İzocam, yaşam alanlarımızda verimli iklimlendirme ve havalandırma sağlamak için bütünsel yalıtım…
İzocam’dan evinizin ısısını yaz-kış dengede tutan yalıtım çözümleri!

İzocam’dan evinizin ısısını yaz-kış dengede tutan yalıtım çözümleri!

Türkiye’nin en büyük yalıtım üreticisi İzocam, sunduğu ısı yalıtımı ürünleri ile binaların ısısının yaz-kış dengede kalmasına…