• Ağustos 19, 2024

Yaz Günlerinde Dondurmalar, Daikin ile Güvende

Yaz Günlerinde Dondurmalar, Daikin ile Güvende

100 yıllık geçmişe sahip iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin, endüstriyel soğutma pazarında bünyesindeki Zanotti, Tewis, AHT, Hubbard, J&E Hall markaları ve geniş ürün gamıyla hizmet veriyor. Daikin çevre dostu, tasarruf sunan,  yüksek teknolojili cihaz ve çözümleriyle marketlerde ve soğuk hava depolarında gıdaların güvenli bir şekilde depolanmasında tercih sebebi oluyor.  -25°C dondurma depoları ve -35°C şoklama uygulamaları ile her türlü gıdayı güvenle muhafaza edebilen çözümleri ile Daikin, Zirvegül Grup’un Kemerburgaz’da yer alan Algida Dondurma Deposu’na ise ZEAS kondenser üniteleri ile çözüm sağladı. Böylece sıcak yaz günlerinde dondurmalar güvenle tüketicilere ulaşması için muhafaza ediliyor.

 

İklimlendirme sektöründe 100’üncü yılını kutlayan Japon devi Daikin, endüstriyel soğutma pazarında da çıtayı yukarı taşıyor. Bünyesinde barındırdığı Zanotti, Tewis, AHT, Hubbard, J&E Hall markalarıyla gücünü artıran Daikin, üstün teknolojili ve çevreci endüstriyel soğutma ürünleriyle market zincirleri, oteller, restoranlar, soğuk hava deposu yatırımcıları, endüstriyel ve medikal tesisler, meyve-sebze-et-tavuk-balık firmalarını hedefliyor. Verimliliği yüksek, üstün teknolojili endüstriyel soğutma ürün gamı ile Daikin Türkiye, özellikle taze sebze, meyve, beyaz ve kırmızı et grubundaki gıdaların hem taze hem de donuk muhafazasının yanı sıra -25°C dondurma depoları ve -35°C şoklama uygulamaları ile her türlü gıdayı güvenle muhafaza ediyor.

Başta İstanbul olmak üzere, Antalya, Alanya, Aksaray, Niğde, Muş, Bitlis, Bingöl, Van ve Hakkari kentlerinde farklı markaların ürettiği gıdaların pazarlama ve dağıtımını yapan Zirvegül Grup, Kemerburgaz’daki Algida Dondurma Deposu için Daikin’in endüstriyel soğutma çözümlerini seçti. Üretilen dondurmaların -27°C sabit sıcaklıkta sevkiyata hazır halde tutulmasının arzulandığı proje için 2 adet 15 HP kapasitede Daikin ZEAS kondenser ünitesi kullanıldı. Yüksek enerji verimliliği, markanın kaliteli ürünlerine duyulan güven ve Daikin tarafından çok kısa sürede sağlanan proje desteği Daikin markasının seçiminde en önemli kriterler olarak öne çıktı.

 

NEDEN ZEAS?

Teknoloji ve tasarrufun buluştuğu ZEAS, geleneksel soğutma ekipmanlarına göre yüzde 15 ila yüzde 40 arasında enerji tasarrufu sağlıyor ve sessiz bir çözüm sunmasıyla da konforu artırıyor. R-410A soğutucu akışkana sahip Daikin ZEAS kondenser üniteleri ile her türlü marketin soğutma ihtiyacını karşılayabilen Daikin, -40°C ile +15°C aralığındaki projelere çözüm sunabiliyor. Sessiz çalışan ürün, kompakt tasarımıyla da tercih sebebi oluyor. Bütün bu özellikler ürünün tercih edilmesinde ana kriterler olarak dikkat çekiyor.

 

ZEAS İLE VERİMLİLİK VE TASARRUF SUNULUYOR

Daikin’in özel tasarım kondenser eşanjörleri sayesinde ZEAS kondenser üniteleri gerekli kapasiteyi daha düşük boyutlarda sunabiliyor. DC kondenser fanları ve gece sessiz çalışma modu ile hem şehir içi uygulamalar için eşsiz bir çözüm sunuyor hem de enerji verimliliğini maksimum seviyeye taşıyarak elektrik tüketimini minimize ediyor. Kanal uygulaması yapılabilen kondenser fanları sayesinde ZEAS kapalı ortam yerleşimlerine olanak sağlıyor.

Daikin Inverter kompresörler ile ihtiyaca göre en az elektrik tüketimi ile soğutma çözümü sunan ZEAS üniteleri, en yüksek teknoloji ile üretilen kompresörler arasında otomatik yedekleme ve eş-yaşlandırma uygulamalarını standart olarak içerisinde barındırıyor ve minimum enerji sarfiyatına karşılık maksimum cihaz ömrü ve gıda güvenliğini garanti ediyor. ZEAS kondenser üniteleri üretim hattının birçok noktasında detaylı testlere tâbî tutuluyor.

 

Diğer Haberler

İZODER Tesisat Yalıtımının Önemine Dikkat Çekiyor

İZODER Tesisat Yalıtımının Önemine Dikkat Çekiyor

Enerji kayıplarını önleyen tesisat yalıtımı sanayinin rekabet gücünü artırıyor Enerji maliyetlerinin azaltılmasında tesisat yalıtımının önemli rol…
ODE Yalıtım’dan Sürdürülebilirlik Haftası’na özel vizyon ve hedefler

ODE Yalıtım’dan Sürdürülebilirlik Haftası’na özel vizyon ve hedefler

Günümüzde enerji tüketiminin büyük bir kısmını binalar ve endüstriyel tesisler oluştururken, yalıtım çözümleri enerji verimliliği açısından…
2024’ün İlk Yarısında 6 Fuara Katılan Ekomaxi’nin 7’inci Fuarda Rotası: Irak

2024’ün İlk Yarısında 6 Fuara Katılan Ekomaxi’nin 7’inci Fuarda Rotası: Irak

GRP modüler su depolama sistemleri ile Avrupa ve Ortadoğu’da lider konuma ulaşan Ekomaxi, Türkiye’yi dünyanın üretim…