• Eylül 17, 2024

KARYER, Chillventa 2024 için Geri Sayıma Başladı

KARYER, Chillventa 2024 için Geri Sayıma Başladı

Dünyanın önde gelen iklimlendirme, soğutma ve ısı pompası teknolojileri fuarı olan Chillventa, bu yıl 8-10 Ekim tarihleri arasında Nürnberg’de düzenlenecek. KARYER, sektördeki son gelişmeleri ve yeniliklerini paylaşmak üzere fuarda yerini alacak.

 

KARYER, ısı eşanjörü, evaporatör ve kondenser üretiminde öncü firmalardan biri olarak, yüksek performans ve çevre dostu çözümler sunan ürünlerini ziyaretçilerine sergileyecek. KARYER’in uzman ekibi, ihtiyaçlarınıza uygun çözümler ve ürünler hakkında detaylı bilgi vermek için sizleri 8-108 numaralı stantta bekliyor olacak.

 

KARYER’in standında keşfedebileceğiniz bazı ürünler;

 

Isı Pompası Bataryası

Isı pompaları, yenilenebilir enerji kaynakları ile çalışan, düşük karbon emisyonuna sahip, enerji verimliliği yüksek ve bütçe dostu cihazlardır. KARYER’in ısı pompası bataryası, yüksek verimli ısı transferi sağlar ve enerji tasarrufu sunar. Kompakt tasarımıyla performanstan ödün vermez ve çeşitli sistemlerle kolayca entegre edilebilir.

 

5 mm Kondenser

CO2 soğutucu akışkanı ile uyumlu olan 5 mm kondenser, kompakt tasarımı sayesinde daha az kurulum alanı kaplarken, ince boru malzemesi ve küçük boyutu sayesinde daha düşük soğutucu akışkan şarjı gerektirir. Bu da ürünü, enerji ve malzeme tasarrufu yoluyla çevre dostu bir seçenek haline getirir.

 

EA Evaporatörleri

EA-DA meyve evaporatörleri, küçük ve orta ölçekli soğuk odaların soğutma gereksinimlerini karşılamak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Bu ürünler, nem kaybını en aza indirirken küçük sıcaklık farklarında etkili bir şekilde çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Standart soğuk oda evaporatörü kapasiteleri 2kW ile 80kW arasında değişmekte olup, daha büyük kapasite talepleri de karşılanabilmektedir.

 

ED Evaporatörü

ED Evaporatör, zorlu uygulamalar için tasarlanmış çift akışlı bir hava soğutucudur. Endüstriyel soğutma çözümleri için uygundur ve 630 mm fan içerir. Ünite, özel uygulama ihtiyaçlarına göre emme veya üfleme fanları kullanma seçeneği ile esneklik sunar.

Diğer Haberler

Daikin, Chillventa 2024 Fuarında Öncü Soğuk Zincir Çözümlerini Sergileyecek

Daikin, Chillventa 2024 Fuarında Öncü Soğuk Zincir Çözümlerini Sergileyecek

Endüstriyel soğutma ve soğuk zincir çözümlerinde dünya lideri olan Daikin, bu alanın önde gelen uluslararası ticaret…
KARYER Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında

KARYER Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yapılan araştırmaya göre KARYER, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına…
KARYER 2023 Yılında Türkiye’nin İhracat Sıralamasında Önemli Bir Başarıya İmza Attı

KARYER 2023 Yılında Türkiye’nin İhracat Sıralamasında Önemli Bir Başarıya İmza Attı

İklimlendirme sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan ve 1978 yılından beri ürettiği seri ve özel üretim…