• Eylül 24, 2024

ROTA KLİMA Şirket Merkez Binası Dış Cephesi Yenilendi

ROTA KLİMA Şirket Merkez Binası Dış Cephesi Yenilendi

ROTA Klima Mersin’de şirket merkezi bulunan, 22 yıldır Türkiye pazarında ısıtma ve soğutma ürünlerinin pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerinde faaliyet gösteren bir iklimlendirme firmasıdır. Mersin dışında İzmir, Antalya, Güneydoğu Anadolu’daki satış ekipleri ve İstanbul bölge satış ofisi ile Türkiye’nin her bölgesine 150 adet yetkili satıcı ve 210 adet yetkili servis ile hizmet vermektedir.

 

2024 yılında Türkiye’nin her bölgesinde yapılanmasını büyüten Rota Klima Mersin Merkez binasını da büyüyen yapısına göre yeniden yapılandırdı. Mersin’deki 4.500 m2 binası içerisine kendi antreposunu kuran Rota klima çok hızlı ürün teslimi ve yüksek stok kapasitesine sahip olacak şekilde yatırımını tamamladı. Ayrıca 100 kişilik bir eğitim salonu kurarak tüm yetkili satıcı ve yetkili servislerine düzenli teorik ve pratik eğitimler verme fırsatı yakaladı. 300 m2 yedek parça deposu ile her an yedek parça desteği vermeyi garanti edecek bir alt yapı oluşturdu. Yeni depo yatırımı ile müşterilerine yüksek stok kapasitesi ile sezonda ürün tesliminde sorunsuz hizmet verme farkını yarattı.

Mersin binasındaki yatırımların tamamlanmasıyla binanın dış cephesini de ‘’ Havamız Hep Yerinde’’ sloganı ve ürün görselleri ile yeniden dizayn etti. Rota Klimadaki değişim ve büyümenin bir ifadesi olarak merkez binasının dış cephesi de müşterilere ‘’Değişiyoruz- Büyüyoruz- Güçleniyoruz’’ mesajını verecek şekilde gündüz ve gece farklı ışıklandırmalar ile yeniden dizayn edildi. Geceleri led ışıkları ile farklı görsele sahip bina, gündüzleri iklimlendirme ürünleriyle başka bir forma kavuşuyor.

ROTA klimalar Dünya’nın en büyük 2. Klima üreticisi olan ve robotlarla üretim yapan tesislerde üretilmektedir. Rota klima, konutlar ve ticari binalarda çok farklı kapasite ve modellerde her ihtiyaca cevap veren bir ürün çeşitliliğine sahiptir.

Rota Klima dijital alt yapısı ile siparişten satışa, depo yönetiminden lojistiğe, servis hizmetlerinden bağlılık programına kadar bayi ve servislerin cep telefonu ile işlem yapabildiği; servis belgelerinin müşterilerine pdf olarak işlem sonrası hemen gönderildiği Rota B4B ile hız, şeffaflık ve anlık bilgi akışı sağlamaktadır. Rota Klima yetkili satıcı ve yetkili servislerine internetin olduğu her yerde işlem yapabilme konforu sunarken, satış ve servis işlemlerinde siparişten  servise, broşürden teknik bilgilere kadar her talebi dijital platformu B4B ile sağlayarak tamamen kağıt kullanımını ortadan kaldırarak doğayı da koruyan bir iş modeline geçti.  En kolay çalışılabilir, en hızlı ulaşılabilir, en hızlı hizmet veren, en kaliteli ürünleri aynı gün servis ve montaj ile müşterilere sunabilen firma olarak fark yaratmaya odaklanan Rota Klima, yatırımlarına 2025 yılında da devam edecektir.

 

Diğer Haberler

Rota Panda Klima İle Mobil Klima Konforunu Yaşayınız

Rota Panda Klima İle Mobil Klima Konforunu Yaşayınız

Rota Klima, Panda Mobil kliması ile küçük mekanlar için harika çözümler sunuyor. İster evde, ister ofiste,…
Rota Klima Yetkili Servisleri için Mobil Servis APP Uygulamasını Hayata Geçirdi

Rota Klima Yetkili Servisleri için Mobil Servis APP Uygulamasını Hayata Geçirdi

Türkiye’nin klima markası olma yolunda kurumsallaşma çalışmalarına ağırlık veren ve bu konuda projelerini hayata geçirmeye devam…
Rota Klima Ailesi Türkiye’nin Her Bölgesinde Yapılanmasını Büyütmeye Devam Ediyor

Rota Klima Ailesi Türkiye’nin Her Bölgesinde Yapılanmasını Büyütmeye Devam Ediyor

Konut, villalar ve ticari binalar için iklimlendirme çözümleri sunan ve ürünlerini Dünya’nın en büyük ikinci üreticisinin…