• Eylül 27, 2024

Samsung WindFree™ klimalar SmartThings’in “Hoşgeldin Serinliği” özelliği ile kişiselleştirilmiş konfor sunuyor

Samsung WindFree™ klimalar SmartThings’in “Hoşgeldin Serinliği” özelliği ile kişiselleştirilmiş konfor sunuyor

Rüzgârsız Serinlik teknolojisiyle rahatsız edici doğrudan rüzgârı engelleyerek konforlu serinlik sunan Samsung WindFreeklimalar, SmartThings uygulaması ile uzaktan kontrol, eve varmadan serinletme, enerji tüketimi takip edebilme gibi olanaklarla ev iklimlendirme deneyimini kolaylaştırıyor.

 

İklimlendirme alanında öncü teknolojiler geliştirmeye devam eden Samsung Electronics, WindFree™  klimalarda sunduğu uzaktan kontrol, akıllı enerji tüketimi gibi özellikler ile kişiselleştirilmiş bir kullanım deneyimi sağlıyor. Samsung’un WindFree™ klimaları, durgun hava ortamı yaratan ve doğrudan rüzgâr hissini önleyen serinletme özelliklerine ek olarak, kullanıcının akıllı bir biçimde dilediği zamanda ev dışından klimayı kontrol edebilmesiyle fark yaratıyor.

 

“Hoşgeldin Serinliği” ile eve girer girmez serinlik hissi

Samsung WindFree™ klimaların akıllı “Hoşgeldin Serinliği” özelliği sayesinde, kullanıcıların evlerinde ideal serinliği elde etmek için beklemesine gerek kalmıyor. “Hoşgeldin Serinliği”, kullanıcının GPS konumunu kullanarak, bulunduğu odayı kullanıcı eve varmadan önce soğutmaya başlıyor. GPS konumunu kullanarak ve eve belirli bir mesafe kaldığında bunu algılayarak klimanın uzaktan açılmasına olanak tanıyor. Kullanıcı evine yaklaştığında, tercih ettiği mod ve ayarlarda Samsung WindFree™ klima uzaktan çalışıyor ve eve vardığında kişiselleştirilmiş konforlu bir serinlikle karşılanıyor. Böylece serinliği, evde belli bir süre beklemek yerine eve girer girmez hissedebiliyor.

 

SmartThings uygulamasıyla uzaktan kontrol, akıllı ve kolay kullanım deneyimi

Samsung SmartThings uygulaması, WindFree™ klimaların ev iklimlendirme deneyimini kolaylaştırıyor. SmartThings uygulaması sayesinde kullanıcılar Samsung WindFree™ klimalarını doğrudan akıllı telefonları üzerinden bağlanıp kontrol edebiliyor. Böylece kullanıcının evdeki klimayı istediği yerden, istediği zaman ve istediği ayarlar üzerinden kontrol ve takip edebilmesini sağlıyor. Ayrıca Yapay Zeka (AI) özelliği sayesinde kullanım tercihlerini öğrenerek kullanıcılara uygun ideal ayarları önerebiliyor.

 

Enerji kullanımı da kontrol altında

Samsung WindFree™ klimalar konfor özelliğinin yanında akıllı enerji optimizasyonu ve tasarrufu da sunuyor. SmartThings uygulamasında yer alan enerji bölümünden, enerji tüketimini takip etmeyi sağlıyor. Kullanıcı akıllı SmartThings bağlantısı ile yılın herhangi bir gün veya saatinde klimanın hangi modda ne zaman çalışacağını programlayabiliyor. Ayrıca klimanın yaklaşık ne kadar elektrik tükettiğini günlük, haftalık ve aylık olarak takip edebiliyor. Samsung’un geliştirdiği WindFree™ teknolojisi rüzgârsız serinlik ve sessiz çalışma özelliğinin yanı sıra %77’ye varan enerji tasarrufu sağlıyor. Klima, WindFree™ modunda çalışırken hızlı soğutma moduna göre daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. Böylece minimum seviyede güç tüketerek maliyeti azaltmaya yardımcı oluyor.

 

Yaz sıcaklarında ve yılın tamamında kişiselleştirilmiş, enerji tasarruflu, konforlu ve pratik bir ev iklimlendirme deneyimi sunan Samsung WindFree™ duvar tipi klima modelleriyle ilgili daha fazla bilgi için https://www.samsung.com/tr/air-conditioners/windfree/ adresini ziyaret edilebilir.

Diğer Haberler

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası ağustos sonuna kadar devam ediyor

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası ağustos sonuna kadar devam ediyor

Rüzgârsız Serinlik teknolojisiyle yaz sıcaklarında konforlu serinliğin keyfini yaşamak isteyen tüketiciler, Samsung’un seçili WindFree™ Split klimalarında…
Samsung WindFree™ Multi Sistem Klimalarla  evinizin her yerinde rüzgârsız serinliği hissedin!

Samsung WindFree™ Multi Sistem Klimalarla evinizin her yerinde rüzgârsız serinliği hissedin!

Samsung Electronics’in Multi Split klimaları, balkon veya bahçe gibi alanlara yerleştirilebilen tek bir dış ünite ile,…
Samsung’un yapay zekalı WindFree™ klimaları siyah renk seçeneğiyle bu yaz evlere şıklık katacak

Samsung’un yapay zekalı WindFree™ klimaları siyah renk seçeneğiyle bu yaz evlere şıklık katacak

Samsung’un WindFree™ klimaları benzersiz Rüzgârsız Serinlik teknolojisini evlere getirirken, siyah şıklığını tercih eden tüketicileri de unutmadı.…