• Ekim 8, 2024

Rota Klima Meslek Liseleriyle İş Birliği Yapmaya Devam Ediyor

Rota Klima Meslek Liseleriyle İş Birliği Yapmaya Devam Ediyor

Şirket merkezi Mersin’de olan, konut ve ticari binalar için iklimlendirme çözümleri sunan Rota Klima, split klimadan kanallı klimalara; multi klimalardan kaset tipi klimalara; mobil klimalardan mini VRF klimalara kadar çok geniş ürün yelpazesi ile enerji tasarruflu, yüksek teknoloji ile üretilmiş kaliteli ürünlerinin yanı sıra aynı gün hizmet veren yetkili servisleri ile konfor sunmaktadır.

 

Klimada sorunsuz bir konfor için önemli unsurlardan birisi de ilk seferde doğru montaj yapmaktır. Bu nedenle Rota Klima özel eğitilmiş, konusunda uzman Türkiye genelindeki 150 yetkili satıcısı ve 210 yetkili servisi ile hatasız montajı ve sorunsuz bir iklimlendirme konforunun yaşanmasını sağlamaktadır.

Ülkemizdeki en önemli sorunlardan birisi her sektörde yetişmiş insan kaynağının yeterli olmaması ve yeterince sektörümüzde bu işe gönül vermiş genç yeteneklerin bulunamamasıdır. Yetkin ve eğitimli insan kaynağının yetişmesindeki en önemli kurumlar meslek liseleridir. Bunun bilinci ile Rota Klima olarak bölgemizdeki meslek liseleriyle iş birliklerine önem vermeye özen gösteriyoruz.

Rota ekibi en son olarak Mersin Atatürk Teknik Mesleki Anadolu Lisesi’ndeki gençlerimiz ile birlikteydi. Şirket, satış sonrası hizmetler müdürü Sn. Yasin Yiğit’e katkıları ve verdiği destek için teşekkür etti. Rota Klima’nın gençlerle ve meslek liseleriyle olan çalışmaları devam edecektir.

Diğer Haberler

Rota Klima 2025 Yılı Strateji Toplantısını Tamamladı

Rota Klima 2025 Yılı Strateji Toplantısını Tamamladı

Değişen, büyüyen ve gelişen yapısıyla müşterilerine değer yaratan uygulamaları hayata geçirerek müşterileri için en kolay ve…
ROTA KLİMA Şirket Merkez Binası Dış Cephesi Yenilendi

ROTA KLİMA Şirket Merkez Binası Dış Cephesi Yenilendi

ROTA Klima Mersin’de şirket merkezi bulunan, 22 yıldır Türkiye pazarında ısıtma ve soğutma ürünlerinin pazarlama, satış…
Rota Panda Klima İle Mobil Klima Konforunu Yaşayınız

Rota Panda Klima İle Mobil Klima Konforunu Yaşayınız

Rota Klima, Panda Mobil kliması ile küçük mekanlar için harika çözümler sunuyor. İster evde, ister ofiste,…