• Ekim 17, 2024

Mitsubishi Electric Türkiye, İlham Verenler Kulübü ile ilk etkinliğini Bodrum’da gerçekleştirdi

Mitsubishi Electric Türkiye, İlham Verenler Kulübü ile ilk etkinliğini Bodrum’da gerçekleştirdi

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, Bodrum’da mimarlara ve mühendislere yönelik düzenlediği İlham Verenler Kulübü toplantısında inovatif ve çevre dostu çözümlerini tanıttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Pazarlama ve Ürün Birim Müdürü Dr. Murat Hoşgör, KRD Teknik Mitsubishi Electric Bodrum Proje Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, inşaat ve mühendislik alanında sunulan çözümlerin yanı sıra sürdürülebilirlik, akıllı bina yönetimi ve enerji tasarrufu konularındaki güncel teknolojik gelişmeleri aktardı.

 

Konut, ofis ve endüstriyel klima sistemlerinde dünyadaki lider markalardan biri olan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, Bodrum’da düzenlediği toplantıda, ileri teknolojiye dayalı akıllı bina sistemleri ve enerji verimliliği çözümlerini aktardı.

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Pazarlama ve Ürün Birim Müdürü Dr. Murat Hoşgör toplantıyla ilgili ‘’Sektör paydaşlarımız olan mimarlar, mühendisler ve proje yöneticileri gibi profesyonellerle bir araya gelmek ve birbirimize karşılıklı ilham kaynağı olabilmek amacıyla kurduğumuz “İlham Verenler Kulübü” ilk buluşmasını Bodrum’ da gerçekleştirdik. Bodrum ve çevre illerde faaliyet gösteren çok sayıda profesyonelin katılımıyla Mitsubishi Electric Klima Sistemleri iş ortağı KRD Teknik ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve sunduğumuz deneyimler hakkında kıymetli fikir alışverişleri yaptık. Türkiye’nin dört bir yanında İlham Verenler Kulübü çatısı altında paydaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. ‘’ dedi.

Hoşgör, ayrıca ticari faaliyetlerini “Mükemmellik Dengesi” konseptiyle sürdürdüklerini belirterek, bu yaklaşımın satış öncesi, sırası ve sonrasında kusursuz hizmet sunma konusundaki kararlılıklarını net bir şekilde ortaya koyduğunu vurguladı. Bu konsept ile Mitsubishi Electric’in kalite felsefesini, tüm ticari faaliyetlerinde rehber kabul ettiklerini belirtti. Sürdürülebilir bir gelecek için sağlam bir temel inşa ettiklerinin de altını çizdi.

 

“Yapay zekâ ile enerji tüketimini azaltmaya yardımcı oluyoruz”

Yapay zekânın ürünlerindeki kullanım alanlarına ilişkin açıklamalarda da bulunan Hoşgör, “Yapay zekâyı, ürünlerimizde verimi artırmak, daha iyi bir kontrol sağlamak ve güncel teknolojinin sağladığı tüm fırsatları uygulayabilmek için kullanıyoruz. Yapay zekâ destekli ürünlerimiz, yaşam alanlarında konforu artırdığı gibi enerji tüketimini azaltıyor, bu sayede gelecek nesillere de katkı sağlıyor” dedi.

Diğer Haberler

Sürdürülebilir Gelecek için Dijital Adım: Mitsubishi Electric ürün kataloglarını dijitalleştiriyor

Sürdürülebilir Gelecek için Dijital Adım: Mitsubishi Electric ürün kataloglarını dijitalleştiriyor

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, 2050 Çevresel Sürdürülebilirlik Vizyonu ile paralel bir şekilde ilerleyerek ürün kataloglarını…