• Eylül 18, 2024

Atık Su Yönetiminde Wilo’dan Kompakt Çözümler

Atık Su Yönetiminde Wilo’dan Kompakt Çözümler

Wilo, Drainlift serisiyle kullanıcılarına hijyen ve verimliliği bir arada sunuyor. Yüksek performans ve pratik özellikleriyle Drainlift MINI 3 ve MINI 5 terfi üniteleri atık su tahliyesine etkili bir yaklaşım benimsiyor. Drainlift MINI  3 ve MINI  5 geri akış seviyesindeki banyolar, bodrum katlarda bulunan mutfaklar ya da çamaşır odaları gibi alanlar için güvenilir çözümler sağlıyor.

 

Atık su yönetimi, modern binaların verimliliği ve hijyeni açısından kritik bir önem taşıyor. Binaların geri akış seviyesinin altındaki banyolar, çamaşır odaları ya da bodrum katlarda bulunan mutfak alanları için atık su tahliye işlemleri gerekiyor. Üstün donanımı ve 150 yılı aşkın tecrübesiyle, su teknolojilerinde yeniliğin öncüsü Wilo, hijyen ve verimlilik konusunda kullanıcılarına destek olan atık su yönetim sistemi Drainlift MINI 3 ve Drainlift MINI 5 ile tahliye işlemlerine etkili çözümler sunuyor. Her iki model de kompakt tasarımı ve pratik kurulum olanağıyla hızlı ve etkili bir tahliye çözümü sağlayarak atık su yönetimini kolaylaştırıyor.

 

Drainlift MINI 3 ile Yüksek Performans ve Düşük Ses Seviyesi

Wilo Drainlift serisi MINI 3 modeli ile, kullanıcılarına küçük alanlarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Pratikliğinin yanı sıra atık su yönetiminde düşük ses seviyesi sunuyor. 299 mm x 17 mm x 159 mm boyutlara sahip olan bu kompakt tasarım, yer problemi bulunan alanlara rahatça sabitlenebiliyor. Ürün boyutunun sağladığı avantaj ile dikey giriş bağlantısı montaj sırasında büyük bir esneklik sağlıyor.

Wilo Drainlift MINI 3, 9 metre maksimum debi kapasitesine ve 9 m³/saat basma yüksekliğine sahip işlemler için kolay bir deneyim sunuyor. Azami çalışma sıcaklığı 40° olsa dahi kısa süreli işlemlerde 75° dereceye kadar dayanıklılık sağlıyor. Wilo Drainlift MINI 3 özellikle lavabo, tuvalet ve duş gibi evsel atık su kaynakları için pratik çözümler sunuyor.

 

Drainlift MINI 5 ile Geniş Kapasite ve Güçlü Tahliye

Drainlift MINI 5 daha büyük ölçekli uygulamalar için tasarlanmış güçlü bir atık su terfi sistemi sunuyor. Drainlift MINI 5 ise daha büyük kapasite ihtiyaçları için, 455 mm x 281 mm x 169 mm boyutlarıyla yer tasarrufu sağlıyor ve montajı kolaylaştırıyor. 9,5 m³/saat’ e varan debi kapasitesi ve 11 metreye kadar basma yüksekliği ile geniş bir tahliye kapasitesine ulaşabiliyor. Bu özellikleriyle Drainlift MINI 5 daha yüksek performans ve esnekliği bir araya getiriyor. Çok sayıda tahliye portu ve giriş bağlantısı bulunan model pratik bağlantı seçenekleriyle mevcut boru tesisatlarına uyum sürecini kolaylaştırıyor ve modernizasyon çalışmalarında avantaj oluşturuyor. Agresif sıvılara karşı dayanıklılığıyla dikkat çeken Drainlift MINI 5, bakım kolaylığı ile hijyenik bir atık su yönetimi gerçekleştiriyor.

Diğer Haberler

Wilo’da Stratejik Terfiler Gerçekleşti

Wilo’da Stratejik Terfiler Gerçekleşti

Üstün donanımı ve dünyada 150 yılı aşkın tecrübesiyle geleceğin su teknolojilerini geliştiren Wilo, yönetim kademesinde iki…
Wilo Grubu, Avrupa’nın İklim Lideri Seçildi

Wilo Grubu, Avrupa’nın İklim Lideri Seçildi

Su teknolojilerinde üstün donanımı ve 150 yılı aşkın tecrübeye sahip Wilo Grubu, Financial Times ve Statista…
Wilo, Tema İstanbul Eğlence Merkezi’nin Çözüm Ortağı Oldu

Wilo, Tema İstanbul Eğlence Merkezi’nin Çözüm Ortağı Oldu

Wilo, 150 yılı aşkın tecrübesi ve modern su teknolojileriyle, Tema İstanbul Eğlence Merkezi’nin çözüm ortağı oldu.…