• Temmuz 4, 2024

Benzinli Antrac Motopomp, Su Yönetiminde Çiftçilerin En Büyük Yardımcısı

Benzinli Antrac Motopomp, Su Yönetiminde Çiftçilerin En Büyük Yardımcısı

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketlerinden Anadolu Motor, sulama sistemlerinin kalbi olan Antrac motopomp ürün grupları ile çiftçilerin ve belediyelerin gücüne güç katmaya devam ediyor.

 

Anadolu Motor, Antrac motopomp ürün grupları ile; tarımda, seralarda, park ve bahçe sulamada, endüstriyel ve ticari su tahliyesi uygulamalarında çevreci ve verimli çözümler sunuyor.

 

Sulamada, suyun transferinde ve tahliyesinde kullanılıyor

Geniş tarım arazileri ile park ve bahçelerin sulanması amacıyla geliştirilen benzinli Antrac GX200, Antrac GX270, Antrac GX390 motopomp ürün grupları, aynı zamanda suya ihtiyaç duyulan yerlerde suyun bir yerden bir diğer yere transfer edilmesi veya sel ve taşkınlar nedeniyle bir bölgede biriken suyun tahliye edilmesi amacıyla da kullanılıyor.

 

Gücünü Honda’dan alan benzinli motopomp serisi

Tarımda çiftçilere; park ve bahçe sulaması ile suyun tahliyesi işlemlerinde de belediyelere büyük kolaylıklar sunan Antrac motopomplar, Honda’nın yüksek verimli motor teknolojisi ile gücüne güç katıyor. Taziği oldukça yüksek olan suyu, uzak mesafelere kolaylıkla ulaştırıyor. Bu özelliği ile tarımda su kaybını önleyen damla sulama sistemleri için verimli çözümler sunan; Antrac GX200, Antrac GX270, Antrac GX390 motopomp ürün grupları, sürdürülebilir tarım uygulamalarını da destekliyor. Aynı zamanda düşük yakıt sarfiyatı ile çiftçilerin ve belediyelerin bütçesini; düşük emisyon değerleriyle de çevreyi koruyor.

Antrac GX200, Antrac GX270, Antrac GX390 motopomplar; kolay çalışma özelliği, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses seviyesi ve üstün performans özellikleri ile kullanıcılarına optimum çözümler sunuyor.

Diğer Haberler

Çevreci Tarım Teknolojileri ile İhracatta Hedef Yükselten Anadolu Motor, Agritechnica’ya Katılıyor

Çevreci Tarım Teknolojileri ile İhracatta Hedef Yükselten Anadolu Motor, Agritechnica’ya Katılıyor

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketlerinden Anadolu Motor, 12-18 Kasım tarihleri arasında Almanya’nın Hannover…
Anadolu Motor’dan GES Yatırımı

Anadolu Motor’dan GES Yatırımı

Anadolu Motor, Kocaeli Çayırova’da bulunan fabrikasının çatısına kurduğu güneş enerjisi santrali ( GES ) ile tesisin…
Anadolu Motor’dan Türkiye’de Bir İlk Daha

Anadolu Motor’dan Türkiye’de Bir İlk Daha

Anadolu Motor, çevreyi korumak ve karbon ayak izini azaltmak amacıyla sürdürülebilirlik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.…