• Ağustos 15, 2024

Daikin, Chillventa 2024 Fuarında Öncü Soğuk Zincir Çözümlerini Sergileyecek

Daikin, Chillventa 2024 Fuarında Öncü Soğuk Zincir Çözümlerini Sergileyecek

Endüstriyel soğutma ve soğuk zincir çözümlerinde dünya lideri olan Daikin, bu alanın önde gelen uluslararası ticaret fuarı Chillventa 2024’e katılacak. 8-10 Ekim 2024 tarihleri arasında Nürnberg Messe’de gerçekleşecek olan bu yılki etkinlikte; tüm soğuk zincir ekipmanlarını ve markalarındaki kolektif uzmanlığını 450 metrekarelik tek bir stantta göstermeyi amaçlayan 100 yıllık geçmişe sahip Daikin, “Soğuğun Ötesinde Birleşmek” temasını kullanacak.

 

Endüstriyel soğutma ve soğuk zincir çözümlerinde dünya lideri olan Daikin, 8-10 Ekim 2024 tarihleri arasında Nürnberg Messe’de gerçekleşecek olan uluslararası ticaret fuarı Chillventa 2024’e katılacak. Bu alandaki en önemli fuarlardan biri olarak kabul edilen Chillventa için yaklaşık 450 metrekarelik bir stant hazırlayacak olan Daikin Avrupa, fuar boyunca soğuk zincir endüstrisindeki tüm paydaşları etkilemeyi ve ilham vermeyi hedefliyor.

 

Daikin’in Soğuk Zincir Stratejisi

Fuar sırasında F-Gas regülasyonu revizyonu ışığında Avrupa’daki iklimlendirme sistemleri için gelecekteki soğutucu alternatiflerine de bir bakış sunacak olan Daikin, 9 Ekim 2024 tarihindeki Chillventa Uzmanlık Forumu sırasında yenilikçi soğutucuları kullanan iklimlendirme sistemlerinin uygulamaları, uygun maliyeti, güvenliği ve geleceğe hazır oluşunu ele alacak.

Daikin Avrupa’nın dinamik bir buluşma platformu olarak tasarladığı 450 metrekarelik stantın fuar boyunca ziyaretçileri etkilemesini amaçladıklarını belirten Daikin Avrupa Endüstriyel Soğutma Departman Müdürü Olivier Lagrabette, “Daikin Avrupa Endüstriyel Soğutma olarak, stantımız Daikin, AHT, Hubbard, Tewis ve Zanotti markalarımızı içeren en yenilikçi ve kapsamlı çözümlerimizi tüm soğuk zincir spektrumu boyunca tanıtmak için bir odak noktası olacak. Amacımız, etkili tartışmaların yapılmasını sağlamak, bilgi alışverişinde bulunmak ve soğuk zincir operasyonlarının verimliliğini, sürdürülebilirliğini ve güvenilirliğini geliştirme konusundaki kararlılığımızı sergilemektir” dedi.

 

“Soğuğun Ötesinde Birleşmek” Teması

“Soğuğun Ötesinde Birleşmek” temasıyla fuarda yer alacak olan Daikin, bu tema ile tüm soğuk zincir ekipmanlarını ve markalarının kolektif uzmanlığını tek bir stantta göstermeyi amaçlıyor. Fuarda, farklılaşmış Daikin CO2 sistemini öne çıkaran Daikin Avrupa Endüstriyel Soğutma, kapsamlı portföyünü sergileyecek ve kapsamlı yaklaşımlarını vurgulayarak ticari soğutma alanındaki yeni ürün ve çözümleri tanıtacak. Ziyaretçiler, R290 ve CO2 soğutucu akışkanlarını, yeni nesil Monoblok teknolojisini, hem endüstriyel hem de yarı endüstriyel uygulamalara yönelik gelişmiş çözümleri ve bir süpermarketteki tüm elektronik cihazları izlemek üzere tasarlanmış, operasyonel verimliliği ve güvenilirliği artıran dijital ürünleri içeren yenilikçi sistem çözümlerini keşfedecekler. Bu keşifler, ticari tak-çalıştır (plug-in) soğutma endüstrisini dönüştürmeye hazır bir yenilik olan yeni AHT Chest Freezer’ın ve verimli yarı tak-çalıştır (semi plug-in, SPI) sisteminde merkezi bir ünite olan yeni modüler SPI CIRCUMPOLAR’ın piyasaya sürülmesini içeriyor.

Diğer Haberler

100 Yıllık Deneyimle Daikin’den ‘Dünya Hava Araştırması’

100 Yıllık Deneyimle Daikin’den ‘Dünya Hava Araştırması’

İklimlendirme söktöründe 100’üncü yılını kutlayan Daikin Industries Ltd., dünya genelinde 12 şehirden 1200 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği…
Daikin, Tüm VRV Ürün Gamını R32 Soğutucu Akışkanlı Hale Getirerek Sektörde İlke İmza Atıyor

Daikin, Tüm VRV Ürün Gamını R32 Soğutucu Akışkanlı Hale Getirerek Sektörde İlke İmza Atıyor

Üstün teknolojiye sahip çevreci ürünleriyle iklimlendirme sektörüne öncülük eden Daikin, R32 soğutucu akışkana sahip yeni ürünleri…
Bahar Alerjilerine Veda, Daikin ile Evde Tertemiz Hava

Bahar Alerjilerine Veda, Daikin ile Evde Tertemiz Hava

Rengarenk çiçekleri ve tüm coşkusu ile gelen bahar, maalesef polen alerjisini de beraberinde getirdi. Son dönemde özellikle…