• Ağustos 26, 2024

De Dietrich’ten Yüksek Performanslı Kombiler: ‘Modulens G’ ve ‘Inidens Neo’

De Dietrich’ten Yüksek Performanslı Kombiler: ‘Modulens G’ ve ‘Inidens Neo’

Alanındaki üç asırlık tecrübesini ileri teknolojiyle geleceğe taşıyan De Dietrich, tam yoğuşmalı kombileri ‘Modulens G’ ve ‘Inidens Neo’ ile öne çıkıyor. Yüksek performanslı, yüksek verimli ve montaj kolaylığı sağlayan estetik tasarımıyla dikkat çeken kombiler, düşük ses seviyesiyle konforu en üst düzeye taşıyor. Enerji tasarrufu sağlayan De Dietrich tam yoğuşmalı kombiler, ‘kablosuz programlanabilir oda termostatı’ ile birlikte daha verimli kullanım konforu sunuyor.

 

Yaşam alanlarında konforu artıran en önemli unsurlardan biri olan kombiler; kesintisiz ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşılarken, teknolojik gelişmelere paralel olarak yüksek verim, güvenlik, tasarruf ve konforu da bir arada sunuyor. Tüketicilerin konfordan güvenliğe birçok kriteri aynı anda dikkate aldığı kombide 50’den fazla ülkede sunduğu premium iklimlendirme çözümleri ile milyonlarca kullanıcıya ulaşan De Dietrich, tam yoğuşmalı kombileri ‘Modulens G’ ve ‘Inidens Neo’ ile öne çıkıyor.

Yüksek performansı ve estetik tasarımıyla dikkat çeken ‘Modulens G’, yüzde 94 mevsimsel verimliliğe ve ‘A enerji’ sınıfına sahip. Cihazın ‘premix yanma’ teknolojisi, performans ve tasarrufu üst seviyeye çıkarıyor. Al-Mg-Si döküm eşanjörü ile yüksek verim ve dayanıklılığa sahip olan ürün, 160 litre ve 220 litre dahili boyler seçenekleriyle dakikada 26 litreye kadar (220 L ) sıcak su kullanımına imkan veriyor. Kompakt boyutları, hafifliği ve düşük ses seviyesiyle ‘Modulens G Tam Yoğuşmalı Kombi’ ayrıca, gelişmiş kontrol panelinin yanında akıllı sistem çözümleriyle de kullanıcısına kolaylık sağlıyor.

 

Oda Termostatı ile Kullanım Verimliliği Artırıyor

Yüzde 94 sezonsal verim oranına sahip ‘Inidens Neo Tam Yoğuşmalı Kombi’ler ise dış hava sensörü ve ‘De Dietrich Smart TC’ oda termostatının birlikte kullanımı ile ‘A+’ enerji verimliliğine ulaşabiliyor. Oda termostatı sayesinde, kullanıcılar kombiye uzaktan erişimle sıcaklık ayarları yapabilirken, ‘premix yanma’ teknolojisiyle de yüksek performansın yanında enerji tasarrufu da sağlıyor.

20, 24, 30 ve 35 model seçenekleri bulunan cihaz; ekran üzerinden sistem basıncının görüntülenebildiği, çevirmeli düğmeleriyle birlikte ‘kullanıcı dostu’ kontrol paneline de sahip. Yüzde 20 hidrojen karışımı ile çalışmaya da uyumlu olan kombi ayrıca, kompakt boyutları ile yerden de tasarruf sağlıyor. Paslanmaz çelik eşanjörlü ‘Inidens Neo Tam Yoğuşmalı Kombi’, montaj kolaylığı sunan tasarımına ek olarak geniş kapasite aralığı ve düşük ses seviyesi ile konforu en üst düzeye taşıyor.

Öte yandan ‘premix yanma’ teknolojisiyle yüksek performans sunmanın yanında yüksek enerji tasarrufu da sağlayan De Dietrich tam yoğuşmalı kombilerin, ‘kablosuz programlanabilir oda termostatı’ ile birlikte kullanımı, konfor sıcaklığını ayarlayabilme imkânı sunarken, ısıtma sistem verimliliğini de beraberinde getiriyor. Böylece belirlenen sıcaklık ile evin ısısı ayarlanabiliyor.

 

Sessiz Çalışan ‘Kullanıcı Dostu’ Kombiler

Dünyada enerji dönüşümünün öncülerinden biri olan BDR Thermea Group’un altı küresel markasından biri olan De Dietrich’in, sunduğu premium iklimlendirme çözümleri ile milyonlarca kullanıcıya ulaştığını belirten Baymak Satış ve Pazarlama Direktörü Pınar Canlı, geleceğin teknolojisi ve zarif tasarımlarıyla öne çıkan De Dietrich kombilerin, yüksek performansının yanı sıra sessiz çalışmalarıyla da dikkat çektiklerini söylüyor. Canlı, “Alanındaki üç asırlık tecrübesini ileri teknolojiyle geleceğe taşıyan De Dietrich’in ‘Modulens G’ ve ‘Inidens Neo’ model tam yoğuşmalı kombileri, yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. Akıllı sistem çözümleriyle de ‘kullanıcı dostu’ bir yapıya sahipler” diye ekliyor. De Dietrich olarak sektördeki tüm trendleri yakından takip ederek yeni ürünlerle sektöre yön vermeyi sürdürdüklerinin de altını çizen Canlı, “Bizlerin ana motivasyonu da tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik inovatif ürünler sunarak, sürdürülebilir bir geleceği yakınlaştırmak” diyor.

Diğer Haberler

De Dietrich 24 Saatte Montaj Avantajıyla Tüketici Deneyimi Standardını Yükseltiyor

De Dietrich 24 Saatte Montaj Avantajıyla Tüketici Deneyimi Standardını Yükseltiyor

Ürünlerinde geleceğin teknolojisini zarif tasarımlarıyla buluşturan De Dietrich, premium hizmet anlayışıyla tüketici deneyimi standardını da yükseltiyor.…
De Dietrich Klimalarda ‘24 Saatte Montaj’ Konforu

De Dietrich Klimalarda ‘24 Saatte Montaj’ Konforu

50’den fazla ülkede sunduğu premium iklimlendirme çözümleri ile milyonlarca kullanıcıya ulaşan De Dietrich, tüketici deneyimi standardını…
De Dietrich Kombi Kullanıcılarına Dijital Çağrı Merkeziyle Hızlı Servis Avantajı

De Dietrich Kombi Kullanıcılarına Dijital Çağrı Merkeziyle Hızlı Servis Avantajı

Kombide 3 asırlık tecrübesini ileri teknolojiyle geleceğe taşıyan De Dietrich, kullanıcılarına müşteri deneyiminde de yenilikçi hizmetlerin…