• Temmuz 19, 2024

DemirDöküm Akademi, Yeni Eğitiminde Çevik Çözümler ve Yenilikçiliğe Odaklandı

DemirDöküm Akademi, Yeni Eğitiminde Çevik Çözümler ve Yenilikçiliğe Odaklandı

İnovasyon ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan DemirDöküm, DemirDöküm Akademi çatısı altında düzenlediği eğitimlere hız kesmeden devam ediyor. Geçen ay “Isı Pompası” üzerine iş ortaklarıyla buluşan DemirDöküm, ikinci eğitiminde “Çevik Çözümler ve Yenilikçilik” başlığında kapsamlı bir program gerçekleştirdi.

 

DemirDöküm, değişen pazar dinamiklerine ayak uydurmak ve benimsediği müşteri odaklı yaklaşımını kusursuzlaştırmak için düzenlediği eğitimlerle iş ortaklarına rehberlik etmeye devam ediyor. Ölçümleme, eğitim ve ödüllendirme sistemlerinin entegrasyonuna dayanan DemirDöküm Akademi platformunun ikinci eğitimi “Çevik Çözümler ve Yenilikçilik” başlığında gerçekleşti.

 

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi iş birliğiyle 2018 yılında kurulan DemirDöküm Akademi’nin bu yılki ikinci eğitiminde, müşteri beklentilerinden yenilikçi marka olma yolculuğuna kadar tüm süreçler ele alındı. Geçtiğimiz altı yılda 3 bine yakın iş ortağına farklı başlıklarda eğitim düzenleyen DemirDöküm, bu eğitimde müşteri beklentileri ve odaklılığı, müşteri yolculuğunun 5 adımı, uzun soluklu müşteri memnuniyeti oluşturmanın yolları, müşteri odaklı marka olma, duygusal bağ kurularak benimsenen bir marka olmanın yolculuğu konularını iş ortaklarıyla paylaştı.

Diğer Haberler

DemirDöküm, yeni yaşam alanlarında ısı ve konforun merkezi olmayı sürdürüyor

DemirDöküm, yeni yaşam alanlarında ısı ve konforun merkezi olmayı sürdürüyor

İklimlendirme sektörünün öncü markası DemirDöküm, yeni yapılan ve yapımı devam eden projelerde ilk tercih olmaya devam…
Enerji verimliliğini ısı pompaları destekleyecek

Enerji verimliliğini ısı pompaları destekleyecek

Türkiye’nin enerji dönüşümünde önemli adımlar attığı günümüzde ısı pompalarının kilit bir role sahip olduğunu belirten DemirDöküm…
DemirDöküm, Türkiye’nin Dört Bir Yanında  İş Ortaklarıyla Güçlü Bağlarını Pekiştiriyor

DemirDöküm, Türkiye’nin Dört Bir Yanında İş Ortaklarıyla Güçlü Bağlarını Pekiştiriyor

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, iş ortağı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. CEO Alper Avdel ve…