• Temmuz 25, 2024

DemirDöküm, Türkiye’nin Dört Bir Yanında İş Ortaklarıyla Güçlü Bağlarını Pekiştiriyor

DemirDöküm, Türkiye’nin Dört Bir Yanında  İş Ortaklarıyla Güçlü Bağlarını Pekiştiriyor

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, iş ortağı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. CEO Alper Avdel ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, 9 şehirde 72 iş ortağını ofislerinde ziyaret ederek DemirDöküm’ün güçlü aile bağlarını pekiştirdi.   

 

DemirDöküm, Türkiye’yi il il dolaşarak iş ortaklarıyla kurduğu güçlü aile bağını pekiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, DemirDöküm yöneticileri tarafından her yıl gerçekleştirilen 10 bine yakın ziyaretin yeni durakları Sakarya, Ankara, Samsun, Trabzon, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir ve Giresun oldu. 9 şehirde 72 farklı noktada gerçekleştirilen buluşmalar, DemirDöküm CEO’su Alper Avdel ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti.

 

Ziyaretlerde, DemirDöküm’ün bireysel ve merkezi sistemlerdeki geniş ürün gamı, ısıtma ve soğutma grubuna eklenen yeni ürünleri, bölgesel stratejiler, kampanyalar, yenilikçi hizmetler ve 2024 yılı hedefleri detaylıca görüşüldü. İş ortaklarının talepleri ve geri bildirimleri dinlenirken, önümüzdeki süreçte iklimlendirme sektöründe ön plana çıkacak yeni teknolojiler ve ürün gruplarına yönelik gelişmeler de aktarıldı.

Kurulduğu 1954 yılından günümüze Türkiye’nin dört bir yanındaki güçlü iş ortaklarıyla her yıl yeni bir başarı hikayelerine imza attıklarını belirten CEO Alper Avdel, “İş ortaklarımızla sürekli iletişim halinde olmak, onların beklentilerini anlamak ve birlikte büyümek öncelikli hedefimiz. Geniş bir yetkili satıcı ve servis ağı ile hizmet verdiğimiz ve lider olduğumuz alanlardaki başarımızı uzun yıllar devam ettirmek için saha kanalımızı geliştiriyoruz. Yaptığımız ziyaretlerle bölgeye yönelik önemli kararlar alıyor ve bu kararları kısa sürede hayata geçiriyoruz. 2024, DemirDöküm için ayrı bir öneme sahip. Değişim, yenilenme ve atılım yılı olarak belirlediğimiz 2024’te hedeflediğimiz başarılara ulaşmak için cesur adımlar atmaya devam edeceğiz. DemirDöküm olarak yetkili satıcılarımız, satış sonrası hizmetlerimiz ve kullanıcı dostu ürünlerimizle tüketicilerimizin yaşam alanlarındaki beklentilerini karşılamaya hazırız” dedi.

 

DemirDöküm’ün geniş ürün gamı, yetkin iş ortakları, güçlü satış ekibi, satış sonrası hizmetleri, müşteri deneyimi ve müşteri memnuniyetindeki çalışmalarıyla pazarda ayrışmaya devam ettiğini belirten Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, “70 yıldır iş ortaklarımızla aynı heyecanla, aynı hedefe yürümek büyük bir şans. Yaptığımız ziyaretlerde geleceğimizi şekillendirecek aksiyonları birlikte belirledik. Aldığımız kıymetli geri bildirimler ve memnuniyetler bizi her zaman gelişmeye ve daha iyisini hayata geçirmeye teşvik ediyor. Öncü olduğumuz alanlardaki başarılarımızı, yeni girdiğimiz alanlarda belirlediğimiz hedeflerle artırarak sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Diğer Haberler

DemirDöküm, yeni yaşam alanlarında ısı ve konforun merkezi olmayı sürdürüyor

DemirDöküm, yeni yaşam alanlarında ısı ve konforun merkezi olmayı sürdürüyor

İklimlendirme sektörünün öncü markası DemirDöküm, yeni yapılan ve yapımı devam eden projelerde ilk tercih olmaya devam…
Enerji verimliliğini ısı pompaları destekleyecek

Enerji verimliliğini ısı pompaları destekleyecek

Türkiye’nin enerji dönüşümünde önemli adımlar attığı günümüzde ısı pompalarının kilit bir role sahip olduğunu belirten DemirDöküm…
DemirDöküm’e Türkiye İMSAD’dan 40’ıncı Yıl Plaketi

DemirDöküm’e Türkiye İMSAD’dan 40’ıncı Yıl Plaketi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), sektör temsilcilerinin katılımıyla 40. yılını kutladı. CVK Park Bosphorus…