• Temmuz 24, 2024

DemirDöküm’e Türkiye İMSAD’dan 40’ıncı Yıl Plaketi

DemirDöküm’e Türkiye İMSAD’dan 40’ıncı Yıl Plaketi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), sektör temsilcilerinin katılımıyla 40. yılını kutladı. CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleşen gala gecesinde, kuruluşundan itibaren üyesi olan DemirDöküm’e 40. yıl plaketi takdim edildi.

 

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, 40. yılını coşkulu bir etkinlikle kutladı. Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, dernek üyeleri ve geçmiş dönem başkanlarının yanı sıra sektör temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen 40. yıl gala gecesinde, 40 yıldır Türkiye İMSAD’ın üyesi olan DemirDöküm’e de plaket verildi. Plaketi, DemirDöküm adına Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan aldı.

 

Kuruluşundan itibaren Türkiye İMSAD’ın bir parçası olmaktan gurur duyduklarını belirten Ufuk Atan; “İnşaat malzemeleri sanayisi, ülkemizin ekonomik büyümesinde ve kalkınmasında kritik bir rol oynuyor. DemirDöküm olarak kalkınma ve sanayileşmenin hızlanmaya başladığı bir dönemde yola çıktık. İklimlendirme sektörünün en önemli atılımlarından biri olan DemirDöküm, tüketicilere sunduğu yenilikler ve layık görüldüğü ödüllerle sektörünün öncüsü olmayı her zaman başardı. Bugün, Bozüyük’te ürettiğimiz teknoloji ile dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişiye ısı konforu sunuyoruz. Yolculuğumuzun 40 yılında Türkiye İMSAD üyesi olarak yer aldık. Bu özel gecede 40 yıllık bir üye olarak bu plaketi almak bizim için büyük bir onur. Başta Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu olmak üzere, derneğimize bugüne kadar katkı sağlayan tüm yöneticilere ve üyelere teşekkür ederiz. DemirDöküm olarak sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Diğer Haberler

DemirDöküm, yeni yaşam alanlarında ısı ve konforun merkezi olmayı sürdürüyor

DemirDöküm, yeni yaşam alanlarında ısı ve konforun merkezi olmayı sürdürüyor

İklimlendirme sektörünün öncü markası DemirDöküm, yeni yapılan ve yapımı devam eden projelerde ilk tercih olmaya devam…
Enerji verimliliğini ısı pompaları destekleyecek

Enerji verimliliğini ısı pompaları destekleyecek

Türkiye’nin enerji dönüşümünde önemli adımlar attığı günümüzde ısı pompalarının kilit bir role sahip olduğunu belirten DemirDöküm…
DemirDöküm, Türkiye’nin Dört Bir Yanında  İş Ortaklarıyla Güçlü Bağlarını Pekiştiriyor

DemirDöküm, Türkiye’nin Dört Bir Yanında İş Ortaklarıyla Güçlü Bağlarını Pekiştiriyor

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, iş ortağı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. CEO Alper Avdel ve…