• Ekim 3, 2024

E.C.A.’dan yaşam alanlarına sıcak bir dokunuş

E.C.A.’dan yaşam alanlarına sıcak bir dokunuş

E.C.A.’nın dizayn panel radyatörleri, ince tasarımı ve dekoratif görünüşüyle mevsim geçişinin düzensiz havasında yaşam alanlarının vazgeçilmezi oluyor. Yüksek verimliliği sayesinde kullanıcısının beğenisini kazanan radyatörler, her zevke uygun özelliği ile bulunduğu ortamın iç mimari yapısıyla bütünleşiyor.

 

İnce tasarımlı ve dekoratif dizayn panel radyatörleriyle yaşam alanlarına farklı bir boyut kazandıran E.C.A., her zevke uyum sağlayan ürünleriyle yaşam alanlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 10 farklı seçeneği bulunan dizayn panel radyatör ile E.C.A., tasarıma önem verdiği gibi sürdürülebilir dünya için çalıştığını da kanıtlıyor.

 

Banyo ve mutfakta da şıklık ön plana

Çizgili ya da düz seçenekleri ile iki çeşit düzlem yüzey uygulaması bulunan Düzlem Yüzeyli Panel Radyatörler, minimal tasarımıyla tüm mekanlara rahatça uyum sağlayabiliyor. Banyo ve mutfak deneyimini şık çizgileriyle tamamlayan Icon Panel Radyatörler, elegant duruşu yansıtan şık krom askısı ile bütünleşik ve kullanışlı bir tasarım vadediyor. Dört tarafının da düzlem yüzey olması ve farklı üst ızgara tasarımı ile cesur mekanların gözdesi olan 4D Panel Radyatör, estetikle zarafeti buluşturuyor. Yüksek verimini dikey su kanalları ve homojen ısı dağılımıyla sunan Dikey Panel Radyatör, aynalı yüzeyiyle mekana estetiklik katıyor.

 

Fark yaratan mekanlar için özgün dokunuşlar

Bütünleşik tek parça tasarımıyla modern bir dile sahip Cover Radyatör, yuvarlak hatlara sahip yapısıyla estetik algılarını değiştiriyor. Klasiği tercih edenlerin vazgeçilmezi olan Krokodil Panel Radyatör, yüzey görünüm farklılığı yaratarak özel formülü sayesinde dayanım üstünlüğü sağlıyor. Ferah ve canlı ortam yaratmak isteyenlere standart görünümü reddeden dekoratif desenleriyle hitap eden Desenli Panel Radyatör ise özel kaplama teknolojisi ile tüm yüzeyinde ve kapaklarında şıklığı yansıtıyor.

 

Canlı renk ve tasarımlarla yaşam alanlarına hareket geliyor

Canlı renk tonu ile hareketli alanlar yaratan Smooth Panel Radyatör, üç adet krom askı ve ilk dokunuşta yüzeyindeki yumuşaklığı hissettiren tasarımıyla benzersiz bir görünüm sunuyor. Mermer yüzeyi sayesinde mekanları doğal taşın ihtişamıyla aydınlatan Helios Radyatör, yuvarlak hatlara sahip yapısına eşlik eden ince tasarımıyla rafine zevklere hitap ediyor. Elektrikli ve geleneksel olarak (kombi veya merkezi sistem ile) çalışabilme özelliğine sahip Hybrid Radyatör ise nano seramik yüzey kaplaması ile pürüzsüz bir dokunuş vadediyor. Kombi ve kazan ile kullanımın yanı sıra ısı pompasına da entegre edilebilen yeni X-Air Radyatör, elektrikle çalışan fanı sayesinde kısa sürede yaşam alanı sıcaklığını homojen bir şekilde dağıtarak verimliliği maksimum seviyeye çıkartabiliyor.

Diğer Haberler

Merkezi Isıtmada Tasarruf: E.C.A. Felis Kazan

Merkezi Isıtmada Tasarruf: E.C.A. Felis Kazan

Türkiye’de ısıtma ve iklimlendirme sektörünün öncü ve en güçlü markalarından E.C.A., duvar tipi yoğuşmalı kazanı Felis…
E.C.A. Proteus Premix Kombilerde 5 Yıl Garanti Kampanyası Devam Ediyor

E.C.A. Proteus Premix Kombilerde 5 Yıl Garanti Kampanyası Devam Ediyor

Kullanıcılarını yüksek kaliteli ürünlerle buluşturan E.C.A., Proteus Premix yoğuşmalı kombi için ‘5 yıl Garanti’ kampanyası 2024…
Doğadan Gelen Enerji: E.C.A. Monoblok Isı Pompası

Doğadan Gelen Enerji: E.C.A. Monoblok Isı Pompası

İklimlendirme sektörünün güçlü markalarından E.C.A., ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını tek bir sistemle karşılayan monoblok…