• Ekim 1, 2024

Evinizde, Okulunuzda ve Tüm Kapalı Alanlarda Temiz Hava için Daikin’in Avantajlı Fırsatlarını Kaçırmayın!

Evinizde, Okulunuzda ve Tüm Kapalı Alanlarda Temiz Hava için Daikin’in Avantajlı Fırsatlarını Kaçırmayın!

İklimlendirme sektörünün 100 yıllık tecrübeli markası Daikin, havaların soğumasıyla, iş, okul ve ev arasında daha fazla kapalı alanda vakit geçirdiğimiz bu dönemde, yaşam alanlarımızın kalitesini artırmak için büyük bir kampanya başlattı.  MC30Y, MC55W ve MCK55W modellerinde cazip fiyat fırsatları sunan Daikin, kullanıcılarına daha temiz, sağlıklı ve ferah yaşam alanları vaat ediyor. 1 Ekim – 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan bu fırsatı değerlendirerek Daikin güvencesiyle havanızın kalitesini iyileştirin!

 

Sonbaharın gelişiyle birlikte kapalı alanlarda daha fazla vakit geçireceğimiz bir dönem başlıyor. Ev, okul ofis gibi tüm kapalı alanlarda soluduğumuz havanın öneminin giderek arttığı bu dönemde, iklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, kullanıcılarına daha temiz ve sağlıklı bir hava sunmak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Daikin, 1 Ekim 2024-30 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, MC30Y, MC55W ve MCK55W modelli hava temizleme cihazlarında avantajlı fiyatlar sunuyor. Kampanya, Daikin bayilerinde, MediaMarkt mağazalarında ve daikin.com.tr’de geçerli olacak şekilde başlıyor.

HAVA KİRLİLİĞİNİN ETKİLERİNE KARŞI KALİTELİ HAVA ÇÖZÜMLERİ

Soğuk havalarda pencerelerin kapalı tutulması, yaşam alanlarımızın hava kalitesinde ciddi düşüşlere yol açabiliyor. Yetersiz hava sirkülasyonu, havada biriken zararlı partiküllerin vücut sağlığı üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına neden olarak sağlık sorunlarının artmasına yol açıyor. Kapalı alanlarda havanın sürekli olarak temizlenmesi ve filtrelenmesi, özellikle alerji, astım gibi solunum rahatsızlıklarına sahip bireyler için büyük bir önem taşıyor. Daikin, kullanıcılarına yüksek teknolojili hava temizleme cihazları sunarak iç mekanlardaki hava kalitesinin artırılmasını sağlıyor.

SAĞLIKLI HAVA İÇİN GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ

Daikin patentli Flash Streamer teknolojisi sayesinde hava temizleme cihazları, zararlı partikülleri moleküler düzeyde ayrıştırarak yok ederek, iç mekan havasını daha temiz ve sağlıklı hale getiriyor. Daikin uzmanları, hava temizleme cihazlarının uzun ömürlü olmasına dikkat çekerek filtrelerin, 10 yıl boyunca değiştirilmeden kullanılabileceğini, bu durumun da kullanıcılara uzun vadede büyük bir maliyet avantajı sağladığını söylüyorlar. Ayrıca, elektrostatik HEPA filtre teknolojisiyle donatılan cihazlar, 0,3 mikron büyüklüğündeki partiküllerin %99,97’sini yakalayarak polen, toz, küf ve diğer alerjenleri etkili bir şekilde filtreliyor. HEPA filtreler, yüksek verimlilik sağlarken, hava akışını artırıyor ve böylece iç mekanda sürekli temiz hava dolaşımı sağlıyor.

Son derece sessiz çalışan Daikin hava temizleme cihazları; ev, okul, ofis, mağaza, ticari alanlar, kreş, restoran, otel odaları ve toplantı salonları gibi yerler için etkili bir çözüm olarak kabul görüyor. Nemlendirme fonksiyonuna sahip MCK55W modeli, “humidity” modu ile bulunduğu ortamdaki nem dengesini ideal seviyeye çıkartarak, kuru havaya karşı çözüm sunarken insan doğasının ihtiyaç duyduğu ideal nem seviyesini sağlıyor.

KAMPANYA İLE DAHA TEMİZ HAVA, DAHA UYGUN FİYATLARLA

Daikin’in başlattığı bu kampanya, MC30Y, MC55W ve MCK55W modellerindeki cihazlarda avantajlı fiyatlar sunarak, kullanıcılarının kaliteli bir iç hava ortamına daha uygun koşullarla sahip olmasını sağlıyor.

Daikin’in kampanya dahilindeki hava temizleme cihazları, kullanıcılarına daha temiz, sağlıklı ve konforlu bir iç ortam havası sunmayı vaat ediyor. Tüketiciler, 1 Ekim 2024 – 30 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile daikin.com.tr, Daikin bayileri ve MediaMarkt mağazalarından yapacakları alışverişlerde avantajlı fiyatlarla bu cihazlara sahip olabilirler.

Diğer Haberler

Abdi İpekçi Spor Kompleksi Daikin ile Doğru Havaya Kavuştu

Abdi İpekçi Spor Kompleksi Daikin ile Doğru Havaya Kavuştu

İklimlendirme sektörünün 100 yıllık markası Daikin, Türkiye’nin saygın projelerinin iklimlendirme çözümleri için en çok tercih edilen…
Daikin Türkiye Akademi, Eğitimle Sektörün Geleceğini İnşa Ediyor

Daikin Türkiye Akademi, Eğitimle Sektörün Geleceğini İnşa Ediyor

Öğrenme kültürünü artırarak, eğitimin gücünü paydaşların kişisel gelişim, mesleki deneyim ve iş yapma kalitesine yansıtmak misyonu…
Daikin Isı Pompaları ile Uzun Yıllar Tasarruf Sunuluyor

Daikin Isı Pompaları ile Uzun Yıllar Tasarruf Sunuluyor

Enerji krizi nedeniyle tüm dünyada doğalgaza ulaşımın zorlaşması ve AB’nin fosil yakıtları azaltma kararı sonrası alternatif…