• Temmuz 9, 2024

İklimlendirme Sektörünün Öncüsü Daikin, Otelden AVM’ye Birçok Projeye Değer Katan Bayileri ile Bir Araya Geldi

İklimlendirme Sektörünün Öncüsü Daikin, Otelden AVM’ye Birçok Projeye Değer Katan Bayileri ile Bir Araya Geldi

İklimlendirme sektörünün 100 yıllık markası Daikin, yurt çapında faaliyet gösteren VRV bayileriyle 2 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında “Birlikte 1 Numarayız” mottosu ile bir araya geldi. Sırasıyla Diyarbakır, Antalya, İzmir, Adana, Ankara, Trabzon ve İstanbul’da gerçekleşen buluşmalara bayileri temsilen 348 kişi katılırken, Daikin Türkiye üst yönetimi de hazır bulundu. Ciro ve başarı ödüllerinin de verildiği buluşmalarda Daikin’in VRV sistemlerde R32 soğutucu akışkana sahip ürün gamını tamamlayan ilk ve tek oyuncu oluşu öne çıktı.

 

Otelden AVM’ye birçok önemli projenin iklimlendirme çözüm ortağı olarak büyük başarılar elde eden Daikin Türkiye, bu projelerin en önemli aktörlerinden olan VRV bayileriyle bir araya geldi. 2 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasını kapsayan dönemde sırasıyla Diyarbakır, Antalya, İzmir, Adana, Ankara, Trabzon ve İstanbul’da gerçekleşen buluşmalara bayileri temsilen 348 kişi katılırken, Daikin Türkiye üst yönetimi de hazır bulundu.

 

“Birlikte 1 Numarayız” mottosuyla gerçekleşen buluşmalarda Daikin markalı VRV ürünlerin tarihçesi, Türkiye ve dünyadaki VRV pazarının büyüklüğü, bu pazarda Daikin’in payı gibi konuların yanı sıra yeşil binalar ve Daikin’in bu kapsamda projelere kattığı değer de konuşuldu. Paydaşlar, uzaktan kontrol çözümleri ve bu noktada sunulan bir çözüm olan Daikin Cloud Plus’ın artık Türkiye’de de aktif olmasının sağladığı avantajlar konusunda bilgilendirildi. Kullanıcıların HVAC sistemlerini her yerden yönetmesine ve optimize etmesine olanak tanıyan Daikin Cloud Plus, enerji tasarrufu ve optimum performans odaklı bir kontrol sistemi olarak çözüm sunuyor.

 

Daikin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Özen, Daikin Türkiye Genel Müdür Yardımcıları Olcay Avcı, Tuncer Gülsaran ve Vedat Yazar’ın da katıldığı buluşmalarda ciro ve başarı ödülleri de sahiplerini buldu.

 

SEKTÖRDE İLK VE TEK

Sektörde 100 yıllık deneyimiyle birçok buluş ve patente imza atan Daikin, mucidi olduğu VRV sistemlerini teknolojik gelişmeler ve uygulama ihtiyaçları doğrultusunda sürekli güncelleyerek sektöre yön vermeye devam ediyor. Daikin, VRV grubundan iki yeni ürünü VRV 5 Heat Pump Dış Ünite ve VRV 5 Mini Dış Ünite’yi sektörün beğenisine sunarak, temel sistem çeşitliliğinde VRV sistemlerde R32 soğutucu akışkana sahip ürün gamını tamamlayan sektörde ilk ve tek marka olarak öne çıkıyor.  ‘R32 soğutucu akışkan’, yüksek enerji verimliliğinin yanı sıra ozon tabakasına zarar vermemesi, daha düşük küresel ısınma potansiyeli değerine sahip olması, geri dönüşümünün kolay olması ve yeniden kullanıma girebilmesi gibi nedenlerle özellikle sürdürülebilirlik açısından büyük önem taşıyor.

 

Daikin Türkiye, satış öncesi ve sonrası daha iyi hizmet verebilme amacıyla paydaşlarıyla bir araya gelmeye, onları bilgilendirmeye devam edecek.

Diğer Haberler

Daikin’den Evinizin Havasını Değiştiren Yeni Hava Temizleme Cihazları

Daikin’den Evinizin Havasını Değiştiren Yeni Hava Temizleme Cihazları

İklimlendirme sektörünün inovatif markası Daikin, benzerlerine göre fark yaratan yeni hava temizleme cihazı MCK70ZH ve MCK70ZW…
VRV’nin Mucidi Daikin, Yeni Kaset Tipi İç Ünitesi ile Projelere Zariflik Katıyor

VRV’nin Mucidi Daikin, Yeni Kaset Tipi İç Ünitesi ile Projelere Zariflik Katıyor

100 yıllık geçmişe sahip, iklimlendirme sektörünün yenilikçi ve çevreci şirketi Daikin, üstün teknolojiye sahip geniş ürün gamıyla…
Klima Kullanımından Korkmayın! Bu öneriler İle Sıcak Yaz Günlerinde Güvenle Serinleyin

Klima Kullanımından Korkmayın! Bu öneriler İle Sıcak Yaz Günlerinde Güvenle Serinleyin

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte klimalar, serinlemek ve aşırı sıcakların sağlığımıza olumsuz etkilerini en aza indirmek için…