• Eylül 3, 2024

İklimlendirme Teknolojisinin Kalbi Artık Bursa’da Atıyor

İklimlendirme Teknolojisinin Kalbi Artık Bursa’da Atıyor

COPA, YILDA 100 BİN ADET ISI POMPASI ÜRETECEK

 

Türkiye’nin en büyük kapasiteli çelik panel radyatör üreticilerinden COPA Isı Sistemleri yüzde 100 Türk sermayeli yatırımlarına bir yenisini ekledi. 20 yıldır iklimlendirme sektörünün ihracatta lider firmalarından biri olan COPA, 3,5 milyon euroluk yatırım ile ısı pompası tesisi kurdu. Bursa’da kurulan tesiste yılda 100 bin adet ısı pompası üretilecek.

 

COPA, ısı pompası ürünlerini başta İngiltere, Almanya, Polonya gibi Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm dünyaya ihraç etmeyi hedefliyor.  Çevreci gaz kullanımı ile doğa dostu olan COPA ısı pompaları 7 aşamalı sessizlik teknolojisine ve uzaktan erişim imkanına sahip. Tesisin açılışı COPA Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayça Besler, Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Şentürk, Genel Müdür Oktay Erdinç ve çalışanların katıldığı bir tören ile gerçekleştirildi.

 

Hava, su ve toprak gibi doğal kaynaklarda hazır bulunan ısı enerjisini alıp bu enerji ile ısıtma ve soğutma yapabilen ısı pompaları düşük enerji tüketimi sayesinde konutlarda, binalarda ve uygulama alanlarında yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlıyor. Yazın klima kışın kombi görevi gören ısı pompalarının binaların inşaatı esnasında projeye dahil edilmesi öneriliyor.

 

1992 yılında kurulan COPA, Bursa’da bulunan üretim tesislerinde ısı pompası, kombi, klima, kazan, şofben, panel radyatör, havlupan, oda termostatı, radyatör vanaları ve montaj aksesuarları ile 4 kıtada 40’tan fazla ülkede faaliyet gösteriyor.

Diğer Haberler

Copa Ges Projeleri için İmzayı Attı

Copa Ges Projeleri için İmzayı Attı

Çevreye saygılı, yenilikçi ve üstün tasarruf sağlayan ürün grubuyla iklimlendirme sektörünün öncü firmalarından COPA, üretim süreçlerinde…
Copa’dan Yıllık 100 Bin Adet Üretim Kapasiteli Isı Pompası Yatırımı

Copa’dan Yıllık 100 Bin Adet Üretim Kapasiteli Isı Pompası Yatırımı

Türkiye’nin en büyük kapasiteli çelik panel radyatör üreticilerinden COPA Isı Sistemleri yüzde 100 Türk sermayeli yatırımlarına…
COPA Eomix ve Eomix Plus Kombiler ile Konforunuzu 5 Yıl Garantileyin!

COPA Eomix ve Eomix Plus Kombiler ile Konforunuzu 5 Yıl Garantileyin!

COPA Isı Sistemleri, ilk çalıştırma işlemi 31 Ekim 2024 tarihine kadar yapılan Eomix ve Eomix Plus kombileri…