• Haziran 4, 2023

RES Enerji Sistemleri A.Ş. yeni genel merkezinin açılışını gerçekleştirdi

RES Enerji Sistemleri A.Ş. yeni genel merkezinin açılışını gerçekleştirdi

Türkiye ısıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen şirketlerinden RES Enerji Sistemleri A.Ş., İstanbul’da bulunan yeni genel merkezinin açılışını büyük bir törenle gerçekleştirdi. Büyük ilgi gören açılış törenine şirketin üst düzey yöneticileri, sektörün önde gelen isimleri, yerel yöneticiler ve davetliler katıldı.

Genel merkez, RES Enerji Sistemleri A.Ş. bölge müdürlüklerinin, Türkiye geneli bayi ve teknik servis ağının operasyon merkezi olarak tasarlanmış. Merkezde ofisler, toplantı odaları, Ar-Ge departmanı, satış öncesi ve sonrası iletişim ve koordinasyon departmanları yer almakta. Ayrıca ileri teknoloji alt yapıya sahip çalışma alanları ve sosyal alanlar ile çalışanların konforu da ön planda tutulmuş.

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz, sektörün duayen ismi merhum Rüknettin Küçükçalı’nın adının verildiği Rüknettin Küçükçalı Bilgi Paylaşım Merkezi’de burada yer alıyor. Özellikle bu merkez gerçekleştirdiği üst düzey ve ücretsiz eğitim programları ile sektöre işinin ehli ve donanımlı mühendisler ve teknisyenler yetiştirmek konusunda oldukça önemli bir misyona sahip.

Modern ve yenilikçi bir konsepte sahip olan genel merkez, aynı zamanda sürdürülebilirlik ilke ve uygulamalarıyla tasarlanmış. Yeşil enerji ve doğaya uyumluluk konusuna bağlılığıyla bilinen RES Enerji Sistemleri A.Ş., yapının tasarımında da düşük karbon salımına sahip enerji kaynakları ile düşük seviyeli enerji tüketen ekipmanlar kullanmış. Kullanılan tüm yapı malzemelerinde ve merkezin atık yönetiminde geri dönüşüm standartlarına bağlı kalınmış.

RES Enerji Sistemleri A.Ş., yenilikçi yaklaşımıyla Türkiye’nin ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründeki önemli oyuncularından biri olmaya devam ederken, yeni genel merkezini bu pozisyonunu güçlendirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriyor.

Diğer Haberler