• Temmuz 4, 2024

Rota Klima 2024 Yılının İlk 6 Ayını Rekor Büyüme ile Kapattı

Rota Klima 2024 Yılının İlk 6 Ayını Rekor Büyüme ile Kapattı

Türkiye’nin klima markası olma yolunda emin adımlarla ilerleye ve 2024 yılı değişim yılı ilan ederek ‘’Değişiyoruz-Büyüyoruz-Güçleniyoruz’’ sloganıyla alt yapısına ve dağıtım kanalına yatırım yapma kararı alan Rota Klima çalışmalarının yansımalarını yılın ilk 6 ayında olumlu olarak aldı.

 

Her yıl cirosunun %5’ni AR&GE’ ye ayıran, Dünya’nın en büyük ikinci klima üreticisinin robotlarla üretim yapan tesislerinde üretilen Rota Klimalar split klimadan, multi klimalara; kaset tip klimadan kanallı klimalara, mobil klimadan salon tipi klimalara ve mini VRF sistem klimaları ile geniş yelpazede müşterilerine seçenekler sunma fırsatı sağlıyor.

Rota klima 2024 yılında siparişten satışa, ödemeden sevkiyata, yedek parçadan servis hizmetlerine kadar tüm süreçleri hem yetkili satıcıları hem de yetkili servisleri ile dijital platforma taşıdı. Böylece hızlı ve kolay iş yapılabilir bir firma olarak iş ortaklarının yaşamını kolaylaştırdı. Yetkili satıcı ve servislerinin Rota standartlarında show-roomlarını, araç dekorasyonlarını yenileyerek müşterilere değişim mesajını verdi.  Yetkili satıcı ve servislerinin eğitimlerini sezon öncesi tamamlayarak iş ortaklarını sezona bilgili ve hazır hale getirdi. Bu yıl mini VRF ve üst segment Reindeer split klimaları da ürün grubuna dahil ederek ticari binalara ve teknolojiyi sevenlere de çözüm ortağı oldu. Yüksek stok kapasitesi ve stok yönetimi ile aynı gün cihaz teslimi ve cihaz montajı ile ilk 6 ayda fark yarattı.

Tüm bu gelişmeler Rota Klima’yı yılın ilk 6 ayında büyüme hedeflerinin de üzerinde bir performansa taşıdı. Markanın her bölgede satış yapılanmasını tamamlaması, kaliteli ürünlerle ürünlerin tavsiye oranlarının artması; sorunsuz, hızlı ve çözüm üreten bir iletişimle satış, pazarlama ve servis ekiplerinin sahaya destek vermesi ile Rota klima beklenin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdi. Yılın ilk 6 ayı sonunda Rota Klima geçen yılın aynı dönemine göre üç kattan fazla büyüyerek rekor bir performansa ulaştı. Yılın geri kalanında da hedeflerinin çok üzerinde bir büyüme performansını yakalamak için iş süreçlerinin üzerinde hassasiyetle yoğunlaşan Rota Klima yönetimi, tüm iş ortaklarına ve çalışanlarına en iyiyi vermek üzere yatırımlarına devam ediyorlar.

Diğer Haberler

Rota Panda Klima İle Mobil Klima Konforunu Yaşayınız

Rota Panda Klima İle Mobil Klima Konforunu Yaşayınız

Rota Klima, Panda Mobil kliması ile küçük mekanlar için harika çözümler sunuyor. İster evde, ister ofiste,…
Rota Klima Yetkili Servisleri için Mobil Servis APP Uygulamasını Hayata Geçirdi

Rota Klima Yetkili Servisleri için Mobil Servis APP Uygulamasını Hayata Geçirdi

Türkiye’nin klima markası olma yolunda kurumsallaşma çalışmalarına ağırlık veren ve bu konuda projelerini hayata geçirmeye devam…
Rota Klima Ailesi Türkiye’nin Her Bölgesinde Yapılanmasını Büyütmeye Devam Ediyor

Rota Klima Ailesi Türkiye’nin Her Bölgesinde Yapılanmasını Büyütmeye Devam Ediyor

Konut, villalar ve ticari binalar için iklimlendirme çözümleri sunan ve ürünlerini Dünya’nın en büyük ikinci üreticisinin…