• Temmuz 22, 2024

Rota Klima Ailesi Türkiye’nin Her Bölgesinde Yapılanmasını Büyütmeye Devam Ediyor

Rota Klima Ailesi Türkiye’nin Her Bölgesinde Yapılanmasını Büyütmeye Devam Ediyor

Konut, villalar ve ticari binalar için iklimlendirme çözümleri sunan ve ürünlerini Dünya’nın en büyük ikinci üreticisinin robotlarla üretim yapan tesislerinde ürettiren Rota Klima Türkiye’deki yetkili satıcı ve yetkili servis yapılanmasını gelen talepler üzerine büyütmeye ve güçlendirmeye devam ediyor.

 

Sektörde split klimadan kanallı klimalara; multi klimadan mobil klimaya; kaset tipi klimadan mini VRF klimalara kadar en çok çeşit ve en fazla kapasite seçeneği sunan ender firmalardan birisi olan Rota Klima, 2024 yılında yetkili satıcı ve yetkili servislerinin çok hızlı online sipariş, servis, ödeme, sevkiyat takip ve teknik destek işlemlerini cep telefonları ile yapmalarına olanak tanıyan Rota B4B -ERP uygulaması ile zaman kaybetmeden, ofise bağımsız, müşterilerin yanında yapabilmesine olanak sağladı. Yüksek stok kapasitesi ile ürünleri yetkili satıcılarına zamanında teslim ederek onların sıcaklarda iş potansiyelini artırdı. Yetkili servislerin eğitimi, denetimi tamamlanarak sezona hazır hale getirildi ve sezonda aynı gün montaj hizmeti ile fark yaratıldı. Yetkili servislerin servis işlemlerinin yapılması, ilk çalıştırma ve garantinin başlatılmasını ve servis belgelerinin müşterilere pdf olarak cep telefonları üzerinden anında müşterinin adresinde iletilmesi gibi müşteriye güven yaratan, servise hız ve zaman kazandıran uygulamalar ile Rota Klima sahada da en kolay çalışılır iş ortağı olmayı başardı.

Güney Doğu Anadolu, Doğu Anadolu, Akdeniz ve Ege Bölgesinde satış ve servis yapılanmasını tamamlayan Rota Klima, halen bu bölgelerde Rota Klima Ailesi’ne katılmak isteyen özellikle ilçelerdeki talepleri değerlendirmeye alarak yılın ilk yarısında Osmaniye, Hatay, Urfa, Diyarbakır, Elazığ, Burdur, Gaziantep, Muğla, Manisa, Denizli gibi illerin ilçelerinde yeni iş ortaklarını Rota Ailesi’ne dahil etti.

Bunun yanı sıra Konya, Kayseri, Eskişehir, Bursa, Ankara, Samsun, Trabzon, Tekirdağ, İstanbul gibi büyük şehirlerde Rota Ailesi’ne dahil olan yeni yetkili satıcı ve yetkili servisler ile tüm bölgelerde tüketicilere yüksek teknolojili, enerji tasarruflu, wi-fi ile kontrol ve çok sessiz çalışan klimalarını daha fazla sunma imkanı elde etti.

Rota Klima Ailesi yeni yetkili satıcıları ile 200 adet satış noktasına ve yeni yetkili servisleri ile 200’den fazla servis noktasına ulaştı.

Rota Klima ‘’Havamız Yerinde’’ sloganı ile tüketicilere iyi kalitede yüksek teknoloji ürünü klimalarını, eğitilmiş ve konusunda uzman yetkili satıcıları ve yetkili servisleri ile aynı gün hizmet verecek şekilde, sorunsuz montaj desteği ile sunmak için yoğun şekilde yatırımlarına devam etmektedir.

Diğer Haberler

Rota Panda Klima İle Mobil Klima Konforunu Yaşayınız

Rota Panda Klima İle Mobil Klima Konforunu Yaşayınız

Rota Klima, Panda Mobil kliması ile küçük mekanlar için harika çözümler sunuyor. İster evde, ister ofiste,…
Rota Klima Yetkili Servisleri için Mobil Servis APP Uygulamasını Hayata Geçirdi

Rota Klima Yetkili Servisleri için Mobil Servis APP Uygulamasını Hayata Geçirdi

Türkiye’nin klima markası olma yolunda kurumsallaşma çalışmalarına ağırlık veren ve bu konuda projelerini hayata geçirmeye devam…
Rota Klima 2024 Yılının İlk 6 Ayını Rekor Büyüme ile Kapattı

Rota Klima 2024 Yılının İlk 6 Ayını Rekor Büyüme ile Kapattı

Türkiye’nin klima markası olma yolunda emin adımlarla ilerleye ve 2024 yılı değişim yılı ilan ederek ‘’Değişiyoruz-Büyüyoruz-Güçleniyoruz’’…