• Haziran 13, 2024

Rota Klima’nın Yeni Ürünü Siyah Cazibe Reindeer Dizaynı ve Üstün Özellikleri ile Dikkat Çekiyor

Rota Klima’nın Yeni Ürünü Siyah Cazibe Reindeer Dizaynı ve Üstün Özellikleri ile Dikkat Çekiyor

ROTA REİNDEER inverter split klima en iyiyi isteyenlere ve teknolojiyi sevenlere hitap edecek şekilde dizayn edildi ve üretildi.

 

Rota REİNDEER siyah gövdeli split klima sahip olduğu özellikleri ile kullanıcılara sadece bir klimanın yarattığı iklimlendirme konforunu sağlamıyor, onların hayatını kolaylaştırıyor ve en iyiye sahip olmanın  motivasyonunu sağlıyor.

Rota REİNNDEER siyah gövdeli inverter klima neden farklı?

  1. Cihazın içerisindeki wi-fi modülü ile cihazınızı istediğiniz yerden istediğiniz iklimlendirme şartlarına ayarlarsınız. Keyfinizi ve konforunuzu modunuza göre istediğiniz an telefonun ekranına dokunarak yönetme imkanı verir.
  2. A++ /A+++ enerji verimliliği ile bütçenizi korur, enerjinizi tüketmez, tasarruf sağlar. Sizi ve cebinizi zinde tutar.
  3. Siyah aynalı gövdesi ve estetiği ile mekana şıklık katar, sizi farklı ve özel kılar.
  4. Ultra düşük ses seviyesi ile kendini unutturur. Sadece sevdiklerinizin sesini duyarsınız. Ya da sessizliğin keyfini yaşarken istediğiniz konforda REİNDEER sessizce görevini yapar. Huzur verir.
  5. ECO modu ile size extra tasarruf sağlar.
  6. Önemli bir özelliği de 3D hava akışı sistemi ile hava çıkışını otomatik olarak yatay ve dikey olarak yapabilir. Böylece hava akışı mekanın her köşesine ulaşır. Herkese eşit konfor sağlar.
  7. İleri teknoloji özelliğini vurgulayan altın kaplama teknolojisi ile oksidasyona aşırı dayanıklıdır.Uzun ömürlüdür. Kondansatörün kanatçıklarında bakteri üremesi engelleyen altın kaplama teknolojisi ile bakteri üremesini engeller. Sağlığınızı düşünür, ultra hijyen sağlar.
  8. Süper ionezer özelliği ile iç mekan havasını sürekli taze ve canlı tutar. Sizi dinç tutar, dinamik yapar.
  9. Akıllı kontrol sistemi ile arızalarını gösterir, bakım zamanını bildirir. Servis için zaman kazandırır, sizi yormaz, strese sokmaz.
  10. Akıllı Toz Alma Anahtarı ile dışarıdan gelen kum ve tozdan kurtulmak çok kolaydır, böylece kolay temizlenir ve yüksek ortam sıcaklıklarında çok verimli çalışır. Yüksek performans sunar.
  11. Hızlı soğutma ve ısıtma özelliği ile çok hızlı soğutma ve ısıtma yapmanıza olanak tanır.

ROTA REİNDEER Klimaya terfi edin, daha sağlıklı, daha konforlu ve akıllı teknoloji ile içi içe sorunsuz bir iklimlendirme konforuna kavuşun.

Diğer Haberler

Rota Panda Klima İle Mobil Klima Konforunu Yaşayınız

Rota Panda Klima İle Mobil Klima Konforunu Yaşayınız

Rota Klima, Panda Mobil kliması ile küçük mekanlar için harika çözümler sunuyor. İster evde, ister ofiste,…
Rota Klima Yetkili Servisleri için Mobil Servis APP Uygulamasını Hayata Geçirdi

Rota Klima Yetkili Servisleri için Mobil Servis APP Uygulamasını Hayata Geçirdi

Türkiye’nin klima markası olma yolunda kurumsallaşma çalışmalarına ağırlık veren ve bu konuda projelerini hayata geçirmeye devam…
Rota Klima Ailesi Türkiye’nin Her Bölgesinde Yapılanmasını Büyütmeye Devam Ediyor

Rota Klima Ailesi Türkiye’nin Her Bölgesinde Yapılanmasını Büyütmeye Devam Ediyor

Konut, villalar ve ticari binalar için iklimlendirme çözümleri sunan ve ürünlerini Dünya’nın en büyük ikinci üreticisinin…