• Ağustos 1, 2024

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası ağustos sonuna kadar devam ediyor

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası ağustos sonuna kadar devam ediyor

Rüzgârsız Serinlik teknolojisiyle yaz sıcaklarında konforlu serinliğin keyfini yaşamak isteyen tüketiciler, Samsung’un seçili WindFree™ Split klimalarında geçerli 6 yıl garanti kampanyasından 31 Ağustos’a kadar yararlanabilecek.

 

Samsung’un 8 Haziran’da başlattığı uzatılmış garanti kampanyası, Rüzgârsız Serinlik  teknolojisiyle yaz boyu konfor ve enerji tasarrufu sağlayan WindFree™ Split klima modellerinde, standart 3 yıllık garantiye ek 3 yıl boyunca ücretsiz garanti kapsamı sunuyor. Devam eden kampanyada, seçili WindFree™ Split klima modellerini 31 Ağustos tarihine kadar satın alan tüketiciler, kampanya şartlarını yerine getirdiklerinde ek garanti kapsamından faydalanma hakkı elde ediyor[1].

 

Sessiz ve enerji tasarruflu WindFree™ klimalarla yaz boyu konforlu serinlik

Havayı on binlerce mikro hava deliğinden yumuşak ve sessizce dağıtarak “durgun hava” ortamı yaratan WindFree™ Rüzgârsız Serinlik teknolojisi rahatsız edici doğrudan rüzgârı engelleyerek konforlu serinlik sunuyor ve WindFree™ modunda çalışırken 23 Db(A) ses seviyesi ile sessizlik sağlıyor.

 

Samsung’un geliştirdiği WindFree™ teknolojisi rüzgârsız serinlik ve sessiz çalışma özelliğinin yanı sıra %77’ye varan enerji tasarrufu da sağlıyor. Klima, WindFree™ modunda çalışırken hızlı soğutma moduna göre daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. Böylece minimum seviyede güç tüketerek maliyeti önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oluyor.

 

Seçili Samsung WindFree™ Split klimalarda 31 Ağustos’a kadar gerçekleşecek satın almalarda geçerli 6 yıl garanti kampanyası hakkında daha fazla bilgi için  https://www.samsung.com/tr/windfreekampanya/ adresi ziyaret edilebilir.

[1] Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen, 08.06.2024-31.08.2024 tarihleri arasında Kampanya’ya katılan satış noktalarından satın alınmış olup 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezini arayarak ulaşılabilecek Samsung Yetkili Servisi tarafından 15.09.2024 tarihine kadar montajı yapılan, kampanyaya dahil olan, ve stoğu bulunan seçili Samsung klima ürünleri (‘Ürün/ler’) için geçerli olup; bu Ürün/lerden birini satın alan tüketicilere (“Katılımcı”), işbu kampanya şartlarını tam ve eksiksiz olarak tamamlamaları halinde 3 yıllık garanti süresi sonrasında, ek 3 yıl cihaz garantisi ücretsiz olarak verilecektir.

Diğer Haberler

Samsung WindFree™ Multi Sistem Klimalarla  evinizin her yerinde rüzgârsız serinliği hissedin!

Samsung WindFree™ Multi Sistem Klimalarla evinizin her yerinde rüzgârsız serinliği hissedin!

Samsung Electronics’in Multi Split klimaları, balkon veya bahçe gibi alanlara yerleştirilebilen tek bir dış ünite ile,…
Samsung’un yapay zekalı WindFree™ klimaları siyah renk seçeneğiyle bu yaz evlere şıklık katacak

Samsung’un yapay zekalı WindFree™ klimaları siyah renk seçeneğiyle bu yaz evlere şıklık katacak

Samsung’un WindFree™ klimaları benzersiz Rüzgârsız Serinlik teknolojisini evlere getirirken, siyah şıklığını tercih eden tüketicileri de unutmadı.…
Samsung WindFree™ Premium Plus Klima ile yaz aylarında çocuklarınız klima rüzgârına ve sesine maruz kalmadan rahatça uyuyacak

Samsung WindFree™ Premium Plus Klima ile yaz aylarında çocuklarınız klima rüzgârına ve sesine maruz kalmadan rahatça…

Yaz ayları yaklaşırken, Samsung’un WindFree™ Premium Plus Klima modeli WindFree™ Rüzgârsız Serinlik teknolojisi ve İyi Uyku…