• Ağustos 19, 2024

Standart Pompa & Carbon Gate İş Birliği ile Yeni Bir Dönem Başlıyor

Standart Pompa & Carbon Gate İş Birliği ile Yeni Bir Dönem Başlıyor

1957’den beri lokalden globale uzanan mühendislik çözümleriyle ve geniş ürün yelpazesiyle; bina teknolojileri, su yönetimi ve altyapı, endüstri ve OEM’e yönelik pompa, yangın söndürme sistemleri ve hidroforlar üreten Standart Pompa, çevreye duyarlılık ilkelerine bağlılığını, yeni iş birliği ile bir kez daha ortaya koydu.

 

Yaşama saygı ilkesiyle dünya standartlarında üretim yapan Standart Pompa, sürdürülebilirlik yolculuğuna dijital dönüşüm inovasyonu getiren ve sektöre özel uçtan uca karbon ayak izi hizmetleri sunan, alanında lider marka, Carbon Gate ile güçlerini birleştirdi.

Gelişen teknolojiye ve değişen ihtiyaçlara yönelik ürettiği optimum çözümler ile tanınan Standart Pompa, gezegenin ihtiyaçlarına da cevap verebilmek amacıyla Carbon Gate ile kurumsal karbon ayak izi, ürün karbon ayak izi ve ürün yaşam döngüsü (LCA) hesaplamalarına başladı.

İş birliği kapsamında yapılacak çalışmalar; strateji ve mevcut durum analizi, karbon emisyonu azaltma stratejilerinin geliştirilmesi ve son olarak doğrulama süreci olmak üzere üç fazdan oluşacak. Uçtan uca stratejik karbon raporlama süreçleri hakkında çalışanlarına eğitim veren ve ISO 14064-1 kapsamında kurumsal karbon ayak izi hesaplama ve raporlama çalışmalarına başlayan Standart Pompa, bu aşamanın tamamlanmasının ardından; emisyon azaltımı, iyileştirme stratejilerinin geliştirilmesi ve ürünlerin kategorize edilerek, ISO 14067’ye göre karbon ayak izi hesaplamalarının yapılması ile sürdürülebilirlik yolculuğuna devam edecek.

Diğer Haberler

Standart Pompa, İSO İkinci Büyük 500 Listesi’nde

Standart Pompa, İSO İkinci Büyük 500 Listesi’nde

Her sene İstanbul Sanayi Odası tarafından belirlenen, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi açıklandı. Listedeki…
Standart Pompa, proses endüstrisine özel çözümleriyle Achema Fuarı’ndaydı

Standart Pompa, proses endüstrisine özel çözümleriyle Achema Fuarı’ndaydı

Proses endüstrisinin en büyük etkinliği olan Achema Fuarı, 10-14 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşti.…
Servis ve hizmetlerde mükemmeliyetin kaynağına yolculuk:  Standart Pompa Servis Toplantısı

Servis ve hizmetlerde mükemmeliyetin kaynağına yolculuk: Standart Pompa Servis Toplantısı

Standart Pompa, müşteri memnuniyeti ve güler yüzün kaynağı olan servisleri ile 24 Mayıs’ta Wyndham Grand İstanbul…