• Temmuz 26, 2024

Tersane İstanbul Projesinde Aldağ Cihazları Kullanıldı

Tersane İstanbul Projesinde Aldağ Cihazları Kullanıldı

Altın Boynuz, ya da diğer adıyla Haliç, Tersane İstanbul projesi ile “şehrin kalbi” olduğu görkemli günlerine geri dönüyor. Yüzyıllardır tersane bölgesi olarak kullanılan bölge, bu proje ile kamu kullanımına açılarak İstanbul’a bambaşka bir açıdan bakılabilmesini mümkün kılacak. 242.000 metrekare alanda, toplam 1.100 odaya sahip dört otel, 660 yaşam birimi ile konut alanları, AVM ve ticari alanlar, üç müze ve sanat ve kültür etkinlikleri için cazip mekanlar yer alıyor.

Deniz kıyısında yaşama zevkini zirveye çıkaracak İstanbul’un yeni gözdesi deniz kıyısı mahallesi Tersane İstanbul’da, her bir detay titizlikle belirleniyor. Bu doğrultuda iklimlendirme çözümlerinde Aldağ ürünleri tercih ediliyor.

Aldağ, Tersane İstanbul’un müzik ve sanat performansları, festivaller ile şehrin kültür takvimine damgasını vuracak Event Hall için 17.500 m3/h debili DX bataryalı klima santralleri üreterek otomasyon panoları ile beraber teslim etti.

Tersane İstanbul’un denize nazır yalı dairelerinden oluşan konut yapıları bölgesinde; Aldağ ’ın bu proje için özel olarak tasarladığı 11.000 m3/h debili havuz nem alma santralinin yanı sıra, otomasyon panoları ile birlikte 2.500 m3/h debili DX bataryalı klima santralleri ve güç panoları ile birlikte 1300 – 4550 m3/h hava debisi aralığında sığınak üniteleri hizmet verecek.

Projenin kalbinde yer alan alışveriş merkezinde de Aldağ ’ın; otomasyon panoları ile birlikte 2.500 – 35.000 m3/h hava debisi aralığında rotorlu ısı geri kazanımlı klima santralleri ile EC plug fanlı elektrikli ısıtıcılı ısı geri kazanım cihazı, yatırıma değer kazandıracak iç ortam hava kalitesini sunacak.

Türkiye İklimlendirme Endüstrisinde 57 yıldır hizmet veren Aldağ, İstanbul’a değer kazandıracak emsalsiz proje Tersane İstanbul’un “hava ”sının güvencesi olacak.

Diğer Haberler

Senegal Dakar Courtyard by Marriot Oteli’nde Aldağ Cihazları Tercih Edildi

Senegal Dakar Courtyard by Marriot Oteli’nde Aldağ Cihazları Tercih Edildi

Batı Afrika’ya giriş kapısı olarak görülen Senegal’in başkenti ve Afrika’nın en kalabalık şehirlerinden biri olan Dakar’da…
Türkmenistan Aba Annaev Akademisi’nde Aldağ Markalı Ürünler Kullanıldı

Türkmenistan Aba Annaev Akademisi’nde Aldağ Markalı Ürünler Kullanıldı

Türkmenistan’da ilk kez devlet önemine sahip şehir statüsü verilen ve Türkmenistan’ın ilk “akıllı kenti” Arkadağ’da inşa…
Türkmenistan Arkadağ Ruhiyet Sarayı’nda Aldağ Cihazları Kullanıldı

Türkmenistan Arkadağ Ruhiyet Sarayı’nda Aldağ Cihazları Kullanıldı

Kopetdağ’ın eteklerindeki bölgede, Türkmenistan’ın başkentinin yakınında, Aşkabat’a 30 kilometre uzaklıkta konumlanan Arkadağ, Orta Asya bölgesinde refah…