• Haziran 12, 2023

Vira Isı, Buhar Kazanı Otomasyon Sistemleri ile Alman Buhar Kazanı İmalatçılarının da Çözüm Ortağı

Vira Isı, Buhar Kazanı Otomasyon Sistemleri ile Alman Buhar Kazanı İmalatçılarının da Çözüm Ortağı

Türkiye’de üretilmeyeni üretme misyonuyla kurulan Vira Isı, kurulduğu günden buyana sahip olduğu know-how ve tecrübelerini müşterileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Türkiye’nin ilk buhar kazan otomasyonu imalatçısı olan Vira Isı, yurt içinde buhar kazanı imalatı yapan firmaların yapmış oldukları tüm ürün seçimlerinde ve devreye alma işlemlerinde talep edilen her türlü desteği müşterilerine sağlayan, gerçek bir çözüm ortağı olarak biliniyor.

Vira’nın buhar kazan otomasyonu alanında ki mühendislik kabiliyeti ve know-how ile buhar kazanı imalatı yapan firmalara vermiş olduğu desteğin hem yurt içinde hem de yurt dışında bulunan dünyaca ünlü Alman markaların dikkatini çektiğini belirten Makine Mühendisi M. Eren Cengiz, Vira’nın artık sektörde lider olan Alman markaların yurtdışındaki servis sorumlularına eğitim vererek, kendi ürünlerinin Alman menşeili buhar kazanları üzerinde nasıl kullanılması gerektiğini anlattıklarını belirtti.

M. Eren Cengiz, sözlerine şöyle devam etti: “Vira Isı olarak, 2 yıldır yurtdışında buhar kazan otomasyonu alanında eğitimler vererek, ürünlerimizi dünyanın dört bir yanına tanıtıp, ihraç ediyoruz. Vira Isı, bugün uluslararası alanda buhar kazanı otomasyonu denilince akla gelen ilk 3 markadan biri haline geldi.

Vira Isı, kalitesini dünyaya kabul ettirdiği gibi sektöre yetiştirilmiş kalifiye personel kazandırma noktasında da önemli rol oynuyor. 2 yıl içerisinde kurmayı planladığımız yeni teknolojik fabrikamız ile daha fazla istihdam sağlayacağız. Ayrıca yurtdışında servis ağı kurarak, bu alanda yetiştirmiş olduğumuz mühendisler ile ülkemizin bu denli teknolojik bir alanda ki mühendislik kabiliyetini tüm dünyaya göstereceğiz” dedi.

27-29 Haziran tarihleri arasında İngiltere’nin Birmingham şehrinde gerçekleşecek olan Installer Show’da da stand açacak olan Vira Isı, kısa süre içerisinde Ingiltere ve çevre ülkelerde de sahip olduğu mühendislik kabiliyeti ile bilinirliliğini hızla arttırmayı ve pazarı domine eden bir firma haline gelmeyi hedefliyor.

Diğer Haberler

Vira Isı, InstallerShow Birmingham Fuarı’na katıldı

Vira Isı, InstallerShow Birmingham Fuarı’na katıldı

Sektörün öneli yurtdışı fuarlarını yakından takip eden ve katılım sağlayan Vira Isı; Rusya, İtalya, Almanya fuarlarının…