• Temmuz 10, 2023

Vira Isı, InstallerShow Birmingham Fuarı’na katıldı

Vira Isı, InstallerShow Birmingham Fuarı’na katıldı

Sektörün öneli yurtdışı fuarlarını yakından takip eden ve katılım sağlayan Vira Isı; Rusya, İtalya, Almanya fuarlarının ardından bu kez de Birmingham, İngiltere de gerçekleşen InstallerShow Fuarı’nda ki standında müşterileri ile bir araya geldi.

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Vira Isı Dış Ticaret Müdürü Emre Cengiz, şunları söyledi: “InstallerShow Fuarı’nın ziyaretçi profili, tesisat sektöründe faaliyet gösteren, firmalar, ustalar veya projecilerden oluşuyor. Bu nedenle pazar hakkında bilgi almak, son kullanıcı olarak gördüğümüz ustalara; markamızı, ürünlerimizi tanıtmak, onların istek ve taleplerini dinlemek oldukça önemliydi.

İngiliz tesisatçılarla bira araya gelmek, sohbet etmek, onların beklentilerini, taleplerini dinlemek, bize önümüzdeki yıl İngiltere özelinde çıkarmamız gereken yeni modeller ve ürünler ile ilgili fikir verdi. Bir sonraki fuarda talep ettikleri ürünleri fuarda sergileyerek, fikirlerini ne kadar önemsediğimizi, onların çözüm ortağı olarak pazarda faaliyet göstermiş olduğumuzu kendilerine göstermek istiyoruz. Firmamızı, diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizin de bu olduğuna inanıyoruz.

Vira Isı olarak, sahada çalışan, faaliyet gösteren kişi ve firmalarla sürekli dirsek temasında olduğumuz için ürünlerimizi ve çözümlerimizi onların beklentilerine uygun olarak geliştiriyoruz. Bu nedenle üretimimizin yüzde 85’ini ihraç etmemiz, Avrupalı birçok markaya fason imalat yapıyor olmamız, alışılmışın dışında tesisatlara ve akışkana sahip olan; petrol gemileri, balıkçı gemileri, yüksek teknolojik binalar ve gökdelenlere malzeme tedariki yapıyor olmamız da tesadüf değil” diyerek sözlerini tamamladı.

Diğer Haberler

Vira Isı, Buhar Kazanı Otomasyon Sistemleri ile Alman Buhar Kazanı İmalatçılarının da Çözüm Ortağı

Vira Isı, Buhar Kazanı Otomasyon Sistemleri ile Alman Buhar Kazanı İmalatçılarının da Çözüm Ortağı

Türkiye’de üretilmeyeni üretme misyonuyla kurulan Vira Isı, kurulduğu günden buyana sahip olduğu know-how ve tecrübelerini müşterileri…