• Kasım 6, 2023

TTMD, ISK-SODEX İstanbul 2023’te Uluslararası İşbirliklerini temsil etti

TTMD, ISK-SODEX İstanbul 2023’te Uluslararası İşbirliklerini temsil etti

İki yılda bir iklimlendirme sektörünün tüm dünyadan temsilcilerini tek çatı altında buluşturan ve zemin hazırladığı iş birlikleriyle sektörün büyüme ivmesine önemli katkı sunan ISK-SODEX sona erdi.

Hannover Messe Sodeks Fuarcılık tarafından TTMD, ISKAV, DOSİDER, İSKİD, İZODER eş organizatörlüğünde ve POMSAD, SOSİAD, ESSİAD, MTMD ve KBSB destekleriyle düzenlenen ISK SODEX Fuarı 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 120.000 metrekarelik alanda çevre dostu, enerji geri kazanımlı ve yüksek verimli sürdürülebilir ürünlerin öne çıktığı ISK-SODEX’e 19 ülkeden 1.000’e yakın katılımcı marka katılırken, fuarı %15’i yurt dışından olmak üzere toplam 89,694 kişi ziyaret etti. 4 gün boyunca 25 sektörel forum ve panelin gerçekleştiği ISK-SODEX 1.000’e yakın katılımcı markaya ev sahipliği yaparken, fuarda ayrıca 69 ülkeden 300’e yakın VIP satın alma profesyoneli ağırlandı.

TTMD bu yıl ISK SODEX Fuarına, uluslararası işbirlikleri olan AEE (Association of Energy Engineers), EHPA (European Heat Pump Association), IBPSA (International Building Performance Simulation Association), IEA EBC TCP (International Energy Agency Energy in Buildings and Communities Technology Collaboration Program), IEA ES TCP (International Energy Agency Energy Storage Technology Collaboration Program), IEA SHC TCP (International Energy Agency Solar Heating Cooling Technology Collaboration Program) ve REHVA (Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioning Associations) ile birlikte katıldı.

Almanya, İtalya, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Kosova, Azerbaycan, Özbekistan, Gürcistan, Fas, Tunus, Mısır, Irak gibi en fazla ziyaretçi çeken ülkeler ile birlikte toplam 114 ülkeden sektör profesyonelinin katıldığı ISK-SODEX Fuarında, TTMD ve uluslararası işbirliklerinin yer aldığı stant büyük ilgi gördü. Ayrıca Fuara katılan EHPA temsilcileri B2B görüşmeler yaparak çeşitli iş ve ortaklıklar geliştirme şansını yakaladılar. TTMD standında, 2024’te İstanbul’da gerçekleştirilecek CLIMAMED Kongresi ve Ekim 2024’te çevrimiçi yapılması planlanan TTMD Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu hakkında bilgi verildi.

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından düzenlenen Alım Heyeti Programı’na da ev sahipliği yapan ISK-SODEX, program kapsamında 69 ülkeden 300’e yakın VIP satın alma yetkilisini ağırladı. Satın alma profesyonelleri 3 gün boyunca katılımcı firmalar ile bir araya gelerek ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Global iklimlendirme sektörünü 2 yılda bir buluşturan bir sonraki ISK-SODEX fuarı, 22-25 Ekim 2025 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Diğer Haberler

11.HVAC Akdeniz Kongresi Climamed 2024, TTMD Ev Sahipliğinde Düzenlendi

11.HVAC Akdeniz Kongresi Climamed 2024, TTMD Ev Sahipliğinde Düzenlendi

REHVA 2024 Yıllık Toplantısı sonrasında, 17-18 Mayıs tarihlerinde 11.HVAC Akdeniz Kongresi Climamed 2024 düzenlendi. REHVA üyesi…
2024 REHVA Yıllık Toplantısı Yapıldı

2024 REHVA Yıllık Toplantısı Yapıldı

Türkiye’nin de içinde olduğu 27 Avrupa ülkesinden 120.000’den fazla aktif olarak çalışan HVAC uzmanını temsil eden…
Frigoduman, ISK-Sodex de 50. Yılını Kutladı

Frigoduman, ISK-Sodex de 50. Yılını Kutladı

Frigoduman, soğutma sektördeki 50’nci yılını, 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ISK-Sodex Fuarı’ndaki…