• Ekim 11, 2023

Aşçıoğlu Selenium Park Zeytinburnu Konut Projesinin Havalandırma Sistemleri için Avens’i Tercih Etti

Aşçıoğlu Selenium Park Zeytinburnu Konut Projesinin Havalandırma Sistemleri için Avens’i Tercih Etti

1967 yılından bugüne kadar, her dönemin en iyi yapılarını şehre kazandırarak birbirinden başarılı projelere imza atan, sektörün öncü markalarından Aşçıoğlu, Selenium markalı projeleri ile İstanbul’un mimarisine yeni bir soluk kazandırırken, şehri ve doğayı bir araya getiren alternatif bir yaşam sunuyor.

Dünya dinamiklerini yakalayan yapısıyla, Selenium projeleri, güncel teknolojiyi ve kaliteyi de kapsayan aynı zamanda kendi lokasyonunun kültürel geleneklerini de barındırıyor.

Aşçıoğlu Selenium Park Zeytinburnu konut projesinde havalandırma sistemleri için AVenS’i tercih etti.

Bu tesiste Vort Quadro EVO havalandırma ürün grupları kullanıldı.

İleri seviye elektronik kartlı banyo/WC ıslak hacim duvar ve tavan tipi radyal fan ürün grubundan yaklaşık 1000 adet temin edildi.

Bu modern havalandırma sistemlerinde kullanılan fanlar aksesuarları ile birlikte ihtiyaç duyulan hizmeti en üst seviyede karşılamakta.

Marka değerini ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaya devam eden, müşteri memnuniyetini koruyan AVenS; ihtiyacı karşılayan havalandırma çözümleriyle tercih edilmeye devam etmekte.

Diğer Haberler

Avens’ten Vortice Lineo Quiet

Avens’ten Vortice Lineo Quiet

VORTICE sessiz ve enerji verimliliği sağlayan LINEO QUIET serisi ile sürdürülebilir dünyaya uyum sağlamaya devam ediyor.…