• Ağustos 14, 2024

Danfoss Drives ve Honeywell, işletmelerde kesintisiz üretim ve düşük maliyet için güçlerini birleştirdi

Danfoss Drives ve Honeywell, işletmelerde kesintisiz üretim ve düşük maliyet için güçlerini birleştirdi

Danfoss Drives ve Honeywell, otomasyon çözümlerinde yenilikçi yaklaşımlar geliştirmek ve sektörel entegrasyonu artırmak amacıyla bir mutabakat zaptı imzaladı. Bu anlaşmayla işletmelerde kesinti süresinin azaltılması, mühendislik maliyetlerinin düşürülmesi, otomasyon çözümlerinde esneklik sağlanması, müşteri odaklı yaklaşımın devam ettirilmesi ve endüstriyel üretim performansının artırılması hedefleniyor.

 

Danfoss Drives ve Honeywell; otomasyon çözümlerinin kamu hizmetleri, batarya üretimi, kimya, maden, enerji, otomotiv endüstrisi ve tarım gibi çeşitli sektörlerde verimlilik, hassasiyet, güvenlik ve kaliteyi artırmak için kullanılmasına işaret ediyor. Bu kapsamda her iki firma, birlikte çalışarak geleneksel otomasyon çözümlerinin işletmelere sunduğu kısıtlı ve sınırlı çözümleri aşmayı amaçlıyor. Böylece müşterilere daha kısa operasyon süresi, daha düşük işçilik maliyeti, kestirimci bakım ve operatörler için geliştirilmiş bilgi erişimi gibi faydalar sunması hedefleniyor.

 

“İnovatif çözümleri geliştirmedeki en verimli yöntemin, müşterilerimiz ve ortaklarımızla iş birliği yapmaktan geldiğine inanıyoruz”

Danfoss Drives İş Kolu Başkanı Mika Kulju, konuyla ilgili yaptığı açıklamadaDanfoss olarak, inovatif çözümleri geliştirmedeki en verimli yöntemin, müşterilerimiz ve ortaklarımızla doğrudan iş birliği yapmaktan geldiğine inanıyoruz. Bu iş birliğiyle, otomasyon platformları genelinde veri entegrasyonunu ve esnekliği artırmayı hedefliyoruz. Endüstrideki büyümenin arkasındaki itici güç olmak istiyor ve müşterilerimize artı değer katmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

Honeywell Proses Çözümleri Başkanı Pramesh Maheshwari ise şunları söyledi: “Bu ortaklık, endüstriyel otomasyonda yaşanacak büyük bir dönüşüme işaret ediyor ve proses operatörlerinin mevcut şartlardaki en doğru verilerle çalışmasını sağlıyor. Danfoss Drives ile yaptığımız iş birliği, müşterilerimiz ile iş ortaklarımız için en verimli ve esnek otomasyon çözümlerini kullanıma sunacak.”

Diğer Haberler

Honeywell ve Socar, Bölgede Enerji Endüstrisinin Geleceğini Şekillendirecek İş Birliği Anlaşması İmzaladı

Honeywell ve Socar, Bölgede Enerji Endüstrisinin Geleceğini Şekillendirecek İş Birliği Anlaşması İmzaladı

Honeywell ve SOCAR, dijitalleşme, siber güvenlik ve emisyon yönetimi konularında potansiyel projeleri ve programları değerlendirecek.  …
Honeywell, Eurovent Middle East’in üyesi oldu

Honeywell, Eurovent Middle East’in üyesi oldu

Eurovent Middle East, Honeywell’in Orta Doğu’da daha sürdürülebilir teknolojilere geçişi desteklemek için bir araya gelen ve…