• Ağustos 29, 2023

Diyarbakır’da 1021 Deprem Konutunda Duyar Pompa Ürünleri Tercih Ediliyor

Diyarbakır’da 1021 Deprem Konutunda Duyar Pompa Ürünleri Tercih Ediliyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İZKA İnşaat tarafından Diyarbakır’da inşaatı süren 1021 konut Duyar Pompa’nın verimli pompa sistemlerine emanet.

Çevreci pompa teknolojileri ile çözüm ortağı olduğu projelerde enerji ve su kaynaklarının korunmasına katkıda bulunan Duyar Pompa, Türkiye’nin en önemli projelerinin tercihi olmaya devam ediyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İZKA İnşaat tarafından Diyarbakır’da inşaatı süren 1021 deprem konutu Duyar Pompa’nın akıllı ve çevreci teknolojileriyle hayata geçiyor.

Duyar Pompa, Diyarbakır’da depremden etkilenen vatandaşlarımız için yapımı devam eden konutlarda 800 adet OPUS serisi sirkülasyon pompası ve 130 adet 2XDMVP 12-08 hidroforları ile hizmet verecek.
Uzun ömürlü ve çevreci teknolojileri ile çalışmalarına yön veren Duyar Pompa, yenilebilir enerji ve dayanıklılık odağında geliştirmekte oldukları ürün çeşitliliğinde Türkiye’nin en köklü markaları ile iş birliği içerisinde yer alıyor. Bu kapsamda firma yetkilileri 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşlarımızın huzurlu bir yaşam sürebilmeleri için, temiz enerji yaklaşımının dışına çıkmadan uzun ömürlü, sürdürülebilir ve çevreye saygılı üretim anlayışları ile iş birliği içerisinde olmaktan memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Diğer Haberler