• Nisan 10, 2023

Düşük gürültü seviyesi sunan atık su sistemi REHAU RAUSILENTO, ulaşılabilir fiyatlarıyla evlere konfor getiriyor

Düşük gürültü seviyesi sunan atık su sistemi REHAU RAUSILENTO, ulaşılabilir fiyatlarıyla evlere konfor getiriyor

REHAU’nun RAUSILENTO sistemi, boruları ve ek parçalarıyla beraber atık su alanında standartları yükseltti. Ulaşılabilir fiyatlarıyla dikkat çeken ürün, evlerde su sesini yok etmesinin yanında  hızlı kurulumu ile hem ustaları hem de kullanıcıları mutlu ediyor.

 

Polimer uzmanı REHAU, RAUSILENTO ile evleri daha konforlu ve rahat hale getirecek çözümler sunmaya devam ediyor. REHAU RAUSILENTO’nun sunduğu ses yalıtımı ve dayanıklı malzemesi sayesinde evlerde su sesi artık tarih oluyor. REHAU RAUSILENTO ile ses yalıtımında uygun fiyat, polimer uzmanlığı ve kusursuz REHAU teknolojisi tek bir üründe bir araya geliyor. Ses emici dolgulara sahip çok katmanlı yapısı ve 1.2 g/cm³ boru yoğunluğu sayesinde RAUSILENTO, sessiz bir yaşam ortamı sağlıyor. İleri düzeyde sıkıştırılmış 4100 VDI ile performansı maksimum düzeye çıkaran RAUSILENTO, Stuttgart merkezli Fraunhofer Yapı Fiziği Enstitüsü tarafından onaylandı.

Üç katmandan oluşan RAUSILENTO şantiyelerde kullanım uygunluğu, yüksek sıcaklığa ve darbeye dayanıklı özelliği ile dikkat çekiyor. Ayrıca DN 32 ve DN 160 bandında nominal çap aralığı ile RAUSILENTO, boru toplama veya banyolardaki daha küçük çaplar gibi çok çeşitli kurulum gereksinimlerine cevap veriyor. RAUSILENTO ayrıca konvansiyonel HT ve KG boruları ile uyumlu olmasının yanı sıra kapsamlı bir fitting parça ve sabitleme kelepçe yelpazesine de sahip.

 

Tek kişi tarafından kurulabiliyor

Hafif ve kullanımı kolay olduğu için RAUSILENTO tek kişi tarafından kurulabiliyor.  Boruların hafifliği sayesinde, geleneksel SML demir borulara göre kurulumu çok daha kolay. Üstelik boruların üzerinde bulunan ölçeklerle kurulum daha da hızlı hale geliyor. REHAU laboratuvarlarında defalarca test edilen RAUSILENTO boruların kurulumu muflu bağlantılarla, özel aletler veya kaynak makineleri olmadan gerçekleşebiliyor. Şantiyelerdeki dar alanlarda bile kullanım kolaylığı sağlayan RAUSILENTO ürün portföyü, yangına dayanıklı tavanlar veya duvarlar aracılığıyla boruların montajı için ETA onayı ile REHAU yangın manşeti FP ile bir arada sunuluyor.

 

Diğer Haberler

REHAU’nun çim saha ısıtma sistemi, kışın bile en iyi antrenman koşullarını sağlıyor

REHAU’nun çim saha ısıtma sistemi, kışın bile en iyi antrenman koşullarını sağlıyor

Kış aylarını REHAU’nun ısıtma sistemini kurduğu çim sahalarda antrenmanla geçiren futbolcular, Euro 2024 mücadelesinde unutulmaz gollere…
REHAU 75. Yılını kutluyor

REHAU 75. Yılını kutluyor

Yenilikçi ürünleri ve sistem çözümleriyle yaşama konfor katan REHAU, 75. kuruluş yıldönümünü kutluyor. 75 yılda bir…