• Haziran 4, 2023

Ebitt, EPM Değişken Frekanslı Pompaları ile pazara cazip bir çözüm sunuyor

Ebitt, EPM Değişken Frekanslı Pompaları ile pazara cazip bir çözüm sunuyor

Akışkan yönetiminde yaratıcı yenilikler geliştirme mottosuyla yola çıkan, pompa sistemleri alanında otuz yıla yaklaşan bir deneyim alt yapısıyla, iç ve dış pazarların güçlü markası Ebitt, EPM serisi ile cazip bir çözümü daha sunuyor.

Ebitt EPM, bahçe ve sulama, evsel ve ticari su temin sistemleri için tasarlanan çok kademeli, santrifüjlü, sabit mıknatıs tahrikli motora sahip, “tak ve çalıştır” çözümlü değişken hızlı pompalardır. Gövdesi, korozyona dayanıklı kalınlaştırılmış paslanmaz çelik malzemeden imal edilmiştir. PPO çark, karbon-seramik-NBR mekanik salmastra kullanılmıştır.

Mikrobilgisayar kontrol sistemi, entegre frekans dönüştürücü ile frekansı değiştirerek her zaman sabit basıncı korumak için motoru otomatik olarak algılar ve kontrol eder, sistemdeki küçük sızıntıları algılama özelliğine ve programlanabilir menüye sahiptir.

Motor gücü ve voltaj kontrolü, basınç izleme ve akım korumaları, kuru çalışmaya karşı koruma, motorun aşırı ısınmaya karşı koruması, güç kaynağı kontrolü, durdurma geciktirme işlevi, Ebitt EPM serisi pompaların diğer özellikleri arasındadır.

0°C ila 75°C sıcaklık aralığındaki sıvılarla çalışmaya uygundur. 8 metreye kadar emiş yapabilir. Değişken hızlı motorunun maksimum hızı; 5200 dev/dak, frekansı 50 Hz/60 Hz, voltajı 165 – 260 V, yalıtım sınıfı F, koruma sınıfı IPX5’dir. EN60034-1, EN60335-1, EN60335-2-41’e uygun olarak üretilmiştir.

Diğer Haberler