• Mayıs 31, 2024

İmbat, Gürcistan’ın Tarihi Devlet Tiyatrosu’na Yenilikçi Çözümler Sağlıyor

İmbat, Gürcistan’ın Tarihi Devlet Tiyatrosu’na Yenilikçi Çözümler Sağlıyor

Çoğunluğu Avrupa’ya olmak üzere 50’den fazla ülkeye yaptığı ihracatla Türkiye’nin dünyadaki iklimlendirme temsilcisi İmbat, Gürcistan’ın kültürel mirasını taşıyan Meskheti Devlet Tiyatrosu’na çağın gereksinimlerine uygun yenilikçi iklimlendirme çözümleri sunuyor.

 

1936’da temelleri atılan Meskheti Devlet Tiyatrosu, Gürcistan tarihinin en önemli oyuncularına ve oyunlarına ev sahipliği yaptı. Meskheti Devlet Tiyatrosu’nu önemine uygun biçimde, kentin bir sembolü haline getirmek için 4 milyon Euro bütçe ile 6 bin metrekare alan üzerinde yenilenme ve restorasyon kararı alındı. Modern mimarisiyle çağı yakalayan tiyatronun iklimlendirme çözümleri için toplamda 990 kW kapasiteli 4 adet İmbat Hava Soğutmalı Su Soğutma Grubu tercih edildi.

İmbat’ın Yenilikçi İklimlendirme Çözümleri ve Avantajları

İmbat Hava Soğutmalı Su Soğutma Grubu, Meskheti Devlet Tiyatrosu’nun modernizasyon hedefine uygun olarak son teknoloji soğutma çözümleri sunuyor.  İmbat standart özellik olarak sunarak rakiplerden farklılaştığı, asimetrik kompresör teknolojisiyle, tiyatro maksimum kapasitesine ulaşmadığı zamanlarda, kısmi yüklerde yüksek verimli çalışabiliyor ve işletme esnekliği sağlıyor. Bu teknoloji, sistem performansını optimize ederken enerji tüketimini minimize ediyor. Birden fazla kompresör devresi içeren tasarım, kademeli kapasite kontrolü sunmanın yanı sıra birden fazla soğutma devresi ile sistem sürekliliği ve güvenilirliği için yedek, olası arızalar durumunda düşük maliyet ve anında müdahale imkânı sunuyor.  Ayrıca, plakalı tip evaporatörün yanı sıra, Shell and Tube tipi evaportörlü çözümü ile İmbat soğutma grupları yüksek basınç ve sıcaklık koşullarına daha iyi dayanıklılık gösteriyor ve yüksek termal verimliliği ile etkili ısı transferi ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Cihaz dayanıklılığını arttıran ve sirkülasyon pompalarını eş yaşlandıran yazılım uygulamasıyla uzun ömürlü kılan Genleşme Tankı ve Hidronik Kit modülü ile, İmbat, Su Soğutma Grupları’nın etkili, verimli ve güvenilir bir şekilde çalışmasını sağlamak için gerekli tüm bileşenleri içeren kapsamlı bir paket sunuyor.

İmbat Su Soğutma Grubu Karnesi

Su Soğutma Grupları, geniş kullanım alanına sahip soğutma sistemleri olarak öne çıkıyor. Havacılık endüstrisinden sanayi tesislerine, binalardan gıda ve içecek endüstrisine kadar birçok sektörde çeşitli uygulamalarda kullanılıyorlar.

Fabrikalardaki proses soğutması, binalardaki klima sistemleri, data merkezlerinde sunucu soğutması, gıda işleme tesislerinde ürün saklama ve tıbbi tesislerde hassas cihazların soğutulması gibi birçok alanda Su Soğutma Grupları önemli bir rol oynuyor. Bu sistemler, sıcaklığın kontrol edilmesi ve ürünlerin kalitesinin korunması gibi çeşitli amaçlarla kullanıyor.

İmbat ise Hava Soğutmalı Su Soğutma Grubu çözümleri özelinde Türkiye ve Dünya’dan birçok başarılı referans proje ile biliniyor. Dünya genelinde Promsvyaz Bank, Rostelecom, Diamant Sugar, Bigtree Beverages, Beltelekom, Bella Plant, Generium, Gemikaya, MB Plaza, Coca-Cola İçecek, Buckswood International School gibi büyük projelerde yer almanın yanı sıra, Türkiye’den Abalıoğlu, Alsa Kimya, Deskim, Akvaplast, Yummy Meyve Suları, Sigma Elektrik, Abalıoğlu ve Vakko gibi tanınmış markaların soğutma ihtiyaçlarını başarıyla karşılıyor.

Su Soğutma Grubu’nun yanı sıra, Rooftop Üniteleri, Veri Merkezi İklimlendirme Sistemleri, Havacılık İklimlendirme Sistemleri ile geniş bir ürün gamında çözüm sunan İmbat, 33 yıldır endüstriyel tesislerin ve kuruluşların ihtiyaçlarını en etkin ve verimli şekilde karşılamayı sürdürüyor.

Diğer Haberler

Jade Tekstil, Mısır’ın Kavurucu Sıcaklarına İmbat ile Çözüm Buluyor

Jade Tekstil, Mısır’ın Kavurucu Sıcaklarına İmbat ile Çözüm Buluyor

Dünya’da 50’den fazla ülkede tercih edilerek dünyanın önemli iklimlendirme çözümleri üreticilerinden biri haline gelen İmbat, Yeşim…
İstanbul Harbiye Askeri Müzesi, İmbat’ın Hassas İklimlendirme Çözümlerini Tercih Ediyor

İstanbul Harbiye Askeri Müzesi, İmbat’ın Hassas İklimlendirme Çözümlerini Tercih Ediyor

İmbat, Türkiye’nin iklimlendirme sektörü öncü firmalarından biri olarak, güçlü iş birlikleri ve yenilikçi çözümleriyle dikkat çekmeye…
İmbat, MCE Milano Fuarı’nda Sanat ve Mühendisliği Buluşturdu

İmbat, MCE Milano Fuarı’nda Sanat ve Mühendisliği Buluşturdu

Türkiye’nin lider iklimlendirme ve soğutma uzmanı İmbat, MCE Milano Fuarı’nda sanat ile mühendisliği birleştiren bir yaklaşımla…