• Ocak 20, 2024

Kombi Klima Shop, Elazığ Şube Açılışını Yaptı

Kombi Klima Shop, Elazığ Şube Açılışını Yaptı

Kombi Klima Shop, İstanbul dışındaki ilk şubesini Elazığ’da açtı. 12 Ocak’ta ki açılış töreni, 320 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Kombi Klima Shop, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’ndeki verimliliğini arttırmak için Elazığ – Malatya yolu üzerinde kapalı alanı 3.600 metrekare, toplam kullanım alanı ise 5.000 metrekare olan depo ve şube yatırımı yaptı.

Bugüne kadar İstanbul’da ki merkezinden 81 ilde 4.500’ün üzerinde firmaya hizmet veren Kombi Klima Shop, Elazığ Şube ile de sektörüne değer katmaya devam edecek.

Açılışta sektördeki değerli markaların yöneticilerinden, iş ortaklarına, Ticaret Sanayi Odasından, Esnaf ve Sanatkarlar Odasına, sektörel dergilerden, yerel basına birçok katılımcı yer aldı.

Açılış töreni, Kombi Klima Shop Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaya’nın hoş geldiniz konuşması ile başladı. Verimlilik vurgusu yapan ve Elazığ ve bölge firmalarına teşekkür eden Kaya, sözü sektörün değerli yöneticilerine ve oda başkanlarına bıraktı.

Sırası ile; Baymak Kurumsal Müşteriler Müdürü Fahri Dolar, Termoteknik Genel Müdürü Emin Kasan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Kurnaz, Furkan Mühendislik Sahibi Mahir Sönmez açılışa konuşmalarıyla destek vererek, Kombi Klima Shop’a sektöre olan katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Açılış, dualar ve kurdele merasimi ile gerçekleşti. Açılışın ardından misafirler, öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Kombi Klima Shop, Elazığ şubesi ile Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’ndeki müşterilerine çok daha yakın olmayı hedefliyor. Elazığ sınırları içerisinde kendi sevkiyat araçları ile iş ortaklarına yarım günde teslimat yapan Kombi Klima Shop, çevre il ve ilçelere de teslimat süresini kısaltıyor. Türkiye genelinde büyüyen saha satış ekibiyle de her firmaya dokunarak en iyi hizmeti sunuyor.

 

Kombi Klima Shop’u daha yakından tanımak isteyenler, QR koddan açılışın tekrar videosunu izleyebilirler.

 

Diğer Haberler

Kombi Klima Shop & Bosch Geleneksel Kıbrıs Bayi Toplantısı Gerçekleşti

Kombi Klima Shop & Bosch Geleneksel Kıbrıs Bayi Toplantısı Gerçekleşti

Geleneksel Kıbrıs Bayi toplantısı, Acapulco Resort Convention Otel’de 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti.   01 –…
KOMBİ KLİMA SHOP ALİBEYKÖY ŞUBE AÇILIŞINI YAPTI

KOMBİ KLİMA SHOP ALİBEYKÖY ŞUBE AÇILIŞINI YAPTI

Kombi Klima Shop İstanbul’daki yeni şubesini, Alibeyköy’de 8 Aralık tarihinde sektörden 400 temsilcinin katılımıyla gerçekleştirdi.  Bugüne…
KOMBİ KLİMA SHOP & BOSCH KIBRIS BAYİ TOPLANTISI 11 – 13 KASIM’DA DÜZENLENDİ

KOMBİ KLİMA SHOP & BOSCH KIBRIS BAYİ TOPLANTISI 11 – 13 KASIM’DA DÜZENLENDİ

Kıbrıs Bayi toplantısı, Acapulco Resort Convention Otel’de 340 kişinin katılımı ile gerçekleşti. 11- 13 Kasım tarihleri…