• Mayıs 16, 2024

Rota Klima Konsept Bayileri ile Değişmeye ve Büyümeye Devam Ediyor

Rota Klima Konsept Bayileri ile Değişmeye ve Büyümeye Devam Ediyor

2024 Yılına ‘’ Değişiyoruz- Büyüyoruz- Güçleniyoruz’’ sloganıyla başlayan ve 2024 yılı hem yapısal hem iş ortaklarıyla birlikte değişim yılı ilan eden Rota Klima projelerini tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.

 

Türkiye’nin klima markası olma yolunda hedeflerine odaklanan Rota Klima öncelikle yetkili bayi ve yetkili servisleriyle iş ilişkilerini dijitalleştirerek Ocak ayından itibaren iş modelini hızlı, kolay ve ölçülebilir hale getirdi. Rota B4B ERP programı ile siparişten stok yönetimine, ürün sevkiyatından tüm servis işlemlerine kadar olan süreçlerin tek bir dijital programdan yönetmeye başladı. Cep telefonundan bayi ve servislerin sipariş verebildiği, sevkiyatların takip edebildiği, tüm servis işlemlerini planlayabildiği, servis ve arıza işlemlerini cep telefonu üzerinden yapabildiği, müşterilere servis belgelerini dijital olarak anında verebildiği bir platform ile hızlı, esnek, internetin olduğu her yerden işlem yapabilme imkânı sağlayan Rota B4B dijital platformu ile tüm iş ortakları Rota Klima ile hızlı, esnek, kolay çalışabilir hale geldi.

Rota Klima Reindeer modeli ile siyah kasalı, 3D üfleme özelliği olan yeni split klimaları ile 1 dış üniteye 9 farklı modelde iç ünite bağlama imkânı sunan MİNİ VRF ürün grubunu pazara sunarak, sektörün en geniş ürün yelpazesini sunan firmalarından birisi oldu. İş ortaklarına konutlar, villalar ve ticari binalar için en geniş ürün yelpazesi ile iklimlendirme çözümünü tek bir marka altında sunarak, onlara her türlü müşteri ihtiyacına cevap verebilme imkânı sunuyor.

Rota Yetkili servislerinin teçhizat, kıyafet ve teşhir olarak kurumsal yapılanmasında yeniliklere giden Rota Klima 2024 yılında sezon öncesi tüm servislerinin araçları ve mağazalarında kurumsal dekorasyonlarını tamamladı. Tüm servislerin hem mevcut hem yeni ürünlerle ilgili eğitimlerini tamamlayarak sezona yetkin girmeleri sağlandı.

ROTA KONSEPT bayi projesini 2024 yılında hayata geçiren Rota Klima satış kanalında da değişimi başlattı. Türkiye çapında 150 yetkili satıcı ile hizmet veren Rota Klima, tüm Rota ürün grubunun sergilendiği ROTA KONSEPT Show-roomlarını yetkili satıcılarının mağazalarını yenilemeye başladı.

Rota Konsept mağazaları ile Show-roomlarını yenileyen yetkili satıcıların mağaza dışı ve mağaza içi dekorasyonları Rota klima desteği ile yenilenmektedir. Rota Konsept mağazalarında Rota Klimanın split klimalarından, kaset ve tavan tipi klimalarına, mini VRF klimalardan salon klimalara kadar ürünleri sergilenmektedir.

Mersin’den sonra Antalya’da da Rota konsept mağazaları açılışları yapan Rota Klima üst yönetimi tüketicilere Rota Klimaların üstün kalitesi dışında, hizmet ve servis kalitesini de hissettiren bir mağaza konseptinde hizmet veriyor olmanın farkını yaşatan tüm iş ortaklarına teşekkür ederek açılışlarda yanlarında olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. En son Antalya’da açılışını yaptıkları Rota Konsept bayi açılışında Antalya Büyük şehir Belediye başkan yardımcısı ve Aksu belediye Başkan yardımcısı ile birlikte açılışı gerçekleştirildi.

Diğer Haberler

Rota Klima Ailesi Türkiye’nin Her Bölgesinde Yapılanmasını Büyütmeye Devam Ediyor

Rota Klima Ailesi Türkiye’nin Her Bölgesinde Yapılanmasını Büyütmeye Devam Ediyor

Konut, villalar ve ticari binalar için iklimlendirme çözümleri sunan ve ürünlerini Dünya’nın en büyük ikinci üreticisinin…
Rota Klima 2024 Yılının İlk 6 Ayını Rekor Büyüme ile Kapattı

Rota Klima 2024 Yılının İlk 6 Ayını Rekor Büyüme ile Kapattı

Türkiye’nin klima markası olma yolunda emin adımlarla ilerleye ve 2024 yılı değişim yılı ilan ederek ‘’Değişiyoruz-Büyüyoruz-Güçleniyoruz’’…
Rota Klima’nın Yeni Ürünü Siyah Cazibe Reindeer Dizaynı ve Üstün Özellikleri ile Dikkat Çekiyor

Rota Klima’nın Yeni Ürünü Siyah Cazibe Reindeer Dizaynı ve Üstün Özellikleri ile Dikkat Çekiyor

ROTA REİNDEER inverter split klima en iyiyi isteyenlere ve teknolojiyi sevenlere hitap edecek şekilde dizayn edildi…