• Ağustos 5, 2024

Samsung Salon Tipi Klima yaz sıcaklarında geniş mekanlarda etkili serinleme sunuyor

Samsung Salon Tipi Klima yaz sıcaklarında geniş mekanlarda etkili serinleme sunuyor

Samsung’un Salon Tipi Klima modeli, geniş mekanlar için bunaltıcı sıcaklarda hızlı ve etkili soğutma sağlıyor. 20 metreye kadar hava üfleme gücüne sahip Samsung Salon Tipi Klima, farklı noktalara taşınabilir olmasıyla da pratik ve işlevsel bir iklimlendirme çözümü olarak öne çıkıyor.  

 

Sıcaklık seviyelerinin rekor kırdığı yaz aylarında geniş mekanlar için etkili iklimlendirme acil bir ihtiyaç olarak ortaya çıkıyor. Toplantı odaları, düğün salonları, etkinlik mekanları, çeşitli ticari alanlar gibi geniş mekanlarda salon tipi klimalar hızlı ve etkili iklimlendirme özelliklerinden dolayı tercih ediliyor.

 

Uzak Esinti özelliğiyle iklimlendirme uzaklığı 20 metreyi bulabiliyor[1]

Samsung Salon Tipi Klima, 20 metreye ulaşabilen Uzak Esinti özelliğiyle geniş mekanların iklimlendirmesinde işlevselliğiyle öne çıkıyor. Fan motorunu ve genişletilmiş hava çıkışını aynı anda kullanan Samsung Salon Tipi Klima, serinliği veya sıcak havayı mekanın bir ucundan diğer ucuna ulaştırabilen teknik güce sahip. Aynı zamanda azami konfor ve enerji tasarrufu sağlamak üzere hızını optimize edebiliyor.

 

Taşınabilirliği kullanımda pratiklik sağlıyor

Salon tipi klimalar, mekanların zeminlerine yerleştiği için hareket ettirilebiliyor ve mekanın içinde birçok farklı yerde konumlandırılabiliyor. Kurulumu duvar tipi klimalara kıyaslakolay olan ve taşınabilirliğiyle pratik bir kullanım sunan Samsung Salon Tipi Klima, modern, şık ve minimal tasarım çizgisiyle mekanlara uyum sağlıyor. Klimanın Dokunmatik Kontrol paneli, hafifçe dokunarak ayar yapabilmeyi, Gizli Ekran ise ön panelin minimalist tasarımını bir adım öteye taşıyarak okuma kolaylığı sağlıyor.

 

Otomatik Kapak kirliliği engelliyor

Samsung Salon Tipi Klima aynı zamanda klima devreye alındığında hava deliğinin üzerindeki kanatları otomatik olarak açan Otomatik Kapak özelliğine sahip. Klima devre dışıyken otomatik olarak kapanan kapaklar sayesinde klimanın iç bölümünde kirliliği önleyerek, klimanın temiz ve kaliteli hava üflemesine ve tozların önlenmesine yardımcı oluyor.

 

Samsung’un Salon Tipi Klimaları hakkında daha fazla bilgi almak için Salon Tipi Klima (PAC) AC140BNPDKH/TK | Samsung Türkiye adresi ziyaret edilebilir.

[1] Kurum içi testlere dayanmaktadır. Sonuçlar, çevresel etkenlere ve kişisel kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Diğer Haberler

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası başladı

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası başladı

Samsung, 31 Ağustos’a kadar seçili WindFree™ Split klimalarda gerçekleşecek satın alımlarda mevcut 3 yıl garanti süresini…
Yapay Zeka özellikli Samsung WindFree™ Elite PM 1.0 Klima kişiselleştirilmiş konfor sunuyor

Yapay Zeka özellikli Samsung WindFree™ Elite PM 1.0 Klima kişiselleştirilmiş konfor sunuyor

Samsung Electronics, yapay zeka destekli WindFree™ Elite PM 1.0 kliması yaşam kalitesini köklü bir şekilde değiştiriyor.…
Samsung Isı Pompası ile evler hep istenilen sıcaklıkta

Samsung Isı Pompası ile evler hep istenilen sıcaklıkta

Samsung Electronics, iklimlendirme teknolojilerindeki güçlü konumunu pekiştirerek, Monoblok Isı Pompası ile ısıtma, soğutma ve sıcak su…