• Haziran 20, 2024

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası başladı

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası başladı

Samsung, 31 Ağustos’a kadar seçili WindFree™ Split klimalarda gerçekleşecek satın alımlarda mevcut 3 yıl garanti süresini 3 yıl daha uzatıyor. Seçili WindFree™ Split klimalarda geçerli kampanya, 8 Haziran-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında devam edecek.

 

Samsung’un başlattığı kampanya kapsamında, WindFree™ teknolojisiyle yaz boyu konfor ve enerji tasarrufu sağlayan WindFree™ Split klima modellerinde, standart 3 yıllık garantiye ek 3 yıl boyunca ücretsiz garanti kapsamı sunuluyor. Kampanya kapsamında, seçili WindFree™ Split klima modellerini 8 Haziran-31 Ağustos tarih aralığında satın alan tüketiciler, kampanya şartlarını yerine getirdiklerinde ek garanti kapsamından faydalanma hakkı elde edecek[1].

 

Sessiz ve enerji tasarruflu WindFree™ klimalarla yaz boyu konforlu serinlik

Havayı on binlerce mikro hava deliğinden yumuşak ve sessizce dağıtarak “durgun hava” ortamı yaratan WindFree™ teknolojisi rahatsız edici doğrudan rüzgârı engelleyerek konforlu serinlik sunar ve WindFree™ modunda çalışırken 23 Db(A) ses seviyesi ile sessizlik ve konfor sağlar.

 

Samsung’un geliştirdiği WindFree™ teknolojisi rüzgârsız serinlik ve sessiz çalışma özelliğinin yanı sıra %77’ye varan enerji tasarrufu da sağlıyor. Klima, WindFree™ modunda çalışırken hızlı soğutma moduna göre daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. Böylece minimum seviyede güç tüketerek maliyeti önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oluyor.

 

Seçili Samsung WindFree™ Split klimalarda 8 Haziran’dan itibaren 31 Ağustos’a kadar gerçekleşecek satın almalarda geçerli 6 yıl garanti kampanyası hakkında daha fazla bilgi için  https://www.samsung.com/tr/windfreekampanya/ adresi ziyaret edilebilir.

[1] Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen, 06.2024-31.08.2024 tarihleri arasında Kampanya’ya katılan satış noktalarından satın alınmış olup 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezini arayarak ulaşılabilecek Samsung Yetkili Servisi tarafından 15.09.2024 tarihine kadar montajı yapılan, kampanyaya dahil olan, ve stoğu bulunan seçili Samsung klima ürünleri (‘Ürün/ler’) için geçerli olup; bu Ürün/lerden birini satın alan tüketicilere (“Katılımcı”), işbu kampanya şartlarını tam ve eksiksiz olarak tamamlamaları halinde 3 yıllık garanti süresi sonrasında, ek 3 yıl cihaz garantisi ücretsiz olarak verilecektir.

Diğer Haberler

Samsung Salon Tipi Klima yaz sıcaklarında geniş mekanlarda etkili serinleme sunuyor

Samsung Salon Tipi Klima yaz sıcaklarında geniş mekanlarda etkili serinleme sunuyor

Samsung’un Salon Tipi Klima modeli, geniş mekanlar için bunaltıcı sıcaklarda hızlı ve etkili soğutma sağlıyor. 20…
Yapay Zeka özellikli Samsung WindFree™ Elite PM 1.0 Klima kişiselleştirilmiş konfor sunuyor

Yapay Zeka özellikli Samsung WindFree™ Elite PM 1.0 Klima kişiselleştirilmiş konfor sunuyor

Samsung Electronics, yapay zeka destekli WindFree™ Elite PM 1.0 kliması yaşam kalitesini köklü bir şekilde değiştiriyor.…
Samsung Isı Pompası ile evler hep istenilen sıcaklıkta

Samsung Isı Pompası ile evler hep istenilen sıcaklıkta

Samsung Electronics, iklimlendirme teknolojilerindeki güçlü konumunu pekiştirerek, Monoblok Isı Pompası ile ısıtma, soğutma ve sıcak su…