• Haziran 25, 2023

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası

Samsung, 31 Ağustos’a kadar seçili WindFree™ Split klimalarda gerçekleşecek satın alımlarda mevcut 3 yıl garanti süresini 3 yıl daha uzatıyor.

 

İnovasyonu odağa alan teknolojileri her alanda geliştirmeye devam eden Samsung, 1 Haziran – 31 Ağustos 2023[1] tarihleri arasında gerçekleşecek satın alımlarda, Samsung WindFree™ klima modelleri için mevcut 3 yıl garanti süresini 3 yıl daha uzatma fırsatı sunuyor. Samsung WindFree™ klimalar, rüzgarsız serinlik, enerji verimliliği, sessiz çalışma gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Klimaların WindFree™ modu rüzgarı direkt olarak hissetmenizi engellerken bulunduğunuz alanı soğuk hava akımı olmadan dengeli bir şekilde serinletiyor. Hava akımı düşük olduğundan daha keyifli bir şekilde serinleme sağlıyor. Durgun havayı[2] kullanan bu sistem, homojen iklimlendirme sağlayarak yumuşak bir esinti yaratıyor. Samsung WindFree™ klimalar, bulunduğu ortamı rüzgarsız bir şekilde uçtan uca serinletirken tasarımıyla da ortama şıklık katıyor.

WindFree™ teknolojili klimalar, aynı zamanda WindFree™ modunda çalışırken 23 Db(A) ses seviyesi ile sessizlik ve konfor sağlıyor[3]. Samsung’un yenilikçi WindFree™ teknolojisi rüzgarsız serinlik ve sessiz çalışma özelliğinin yanı sıra yüzde 77’ye varan enerji tasarrufu[4] sunuyor. Klima WindFree™ modunda çalışırken hızlı soğutma moduna göre daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. Böylece minimum seviyede güç tüketerek maliyeti önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oluyor. Enerji verimliliği yüksek WindFree™ klimalar ile enerji tasarrufu sağlayarak rahatlıkla serinlemek mümkün.

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için  https://shop.samsung.com/tr/secili-samsung-windfree-klimalar-6-yil-garantili-kampanya-kosullari/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

[1] 01.06.2023 – 31.08.2023 tarihleri arasında kampanyaya katılan Samsung satış noktalarından satın alınmış olup 15.09.2023 (saat 23.59) tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi tarafından kurulumu yapılan seçili Samsung WindFree split klimalarda 6 yıl cihaz garantisi tüketicilere ücretsiz olarak verilecektir. Mevcut cihaz garantisi 3 yıl olup kampanya şartları sağlandığı takdirde ilave 3 yıl garanti tanımlanacaktır. Ürün renk ve modelleri stoklarla sınırlıdır. Toplam stok 4500 adettir. Kampanya detayları ve kampanyaya dahil ürün modelleri için; http://shop.samsung.com/tr/windfree

[2] WindFree™: ASHRAE (Amerikan Isıtma, Soğutma ve İklimlendirme Mühendisleri Derneği) “Durgun Havayı” soğuk hava akımlarının bulunmadığı 0.15 m/s’nin altındaki hızlarda hava akımları olarak tanımlar.

[3] AR12TXCAAWKNEU modelinde test edilmiştir. WindFree™ modu, 26dB değerine sahip geleneksel Samsung modelleri ile kıyaslandığında yalnızca 23dB gürültü yaratır.

[4] WindFree™ Rüzgarsız Serinlik modu, Hızlı Soğutma Moduna kıyasla %77’ye kadar daha az enerji tüketir. Dünya çapında endüstriler için önderlik eden bir “Toplam Kalite Güvencesi” sağlayıcısı olan Intertek tarafından AR07B9350MA3 modeli üzerinde, Hızlı Soğutma modunun güç tüketimi ile WindFree™  soğutma modunun güç tüketimi karşılaştırılarak test edilmiştir. Sonuçlar, gerçek kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Diğer Haberler

Samsung WindFreeTM 4 Yön Kaset Klima akıllı optimizasyonla %77’ye varan enerji tasarrufu sağlıyor

Samsung WindFreeTM 4 Yön Kaset Klima akıllı optimizasyonla %77’ye varan enerji tasarrufu sağlıyor

Soğuk rüzgâr hissi yaratmadan serinlik sunan WindFreeTM teknolojisiyle donatılan, büyük kanatlarıyla geniş soğutma menzili ve akıllı…
Samsung WindFree™ klimalarda  Yapay Zeka Enerji Modu ile enerji tasarrufu

Samsung WindFree™ klimalarda Yapay Zeka Enerji Modu ile enerji tasarrufu

Yapay zeka entegrasyonlu ekosistem ürünleriyle evde bağlantılı cihaz deneyimini bir adım ileriye taşıyan Samsung Electronics, SmartThings…
Çevre dostu ve tasarruflu Samsung WindFree™ klimalarla yazın en sıcak günlerine karşı rüzgarsız serinlik

Çevre dostu ve tasarruflu Samsung WindFree™ klimalarla yazın en sıcak günlerine karşı rüzgarsız serinlik

Samsung, sıcak yaz günlerinde klima konforunu yeni bir boyuta taşıyor ve rüzgârsız serinliğin keyfini yüzde 77’ye…