• Ağustos 7, 2023

Seba Central’da ETNA Pompa Sistemleri Tercih Edildi

Seba Central’da ETNA Pompa Sistemleri Tercih Edildi

Sahip olduğu ulaşım olanakları, modern hastaneler, üniversiteler ve alışveriş merkezleriyle yeniden yapılandırılan Kağıthane’de inşa edilen Seba Central projesinde, yüksek enerji verimliliği ve kaliteye sahip ETNA ürünleri tercih edildi.

54 daire, 41 ofis, 5 ticari alan ve 7 villayı tek bir çatı altında buluşturarak sakinlerini karma kullanımlı bir binada yaşamanın sonsuz avantajları ile bir araya getiren Seba Central projesinde; ETNA marka EILR serisi frekans kontrollü sirkülasyon pompaları, EFP D/DP serisi drenaj pompaları, HF-KI serisi komple paslanmaz çelik frekans kontrollü hidroforlar ve NFPA 20 normuna uygun yangın pompası tesis edilmiştir.

Projede kullanılan PFK-KI serisi frekans kontrollü komple paslanmaz çelik pompalı hidrofor sistemleri ile talep edilen değişken miktarda suyun istenilen sabit basınçta sağlanması garanti edilmiş olup, böylelikle kullanıcılara kesintisiz bir konfor sunulmaktadır. Yeni nesil IE3 motorlu frekans kontrollü PFK-KI serisi hidrofor sistemlerinin kullanımı ile klasik hidrofor sistemlerine oranla işletim giderleri minimize edilmektedir.

ETNA PFK-KI serisi frekans kontrollü komple paslanmaz çelik pompalı hidrofor sistemlerinde; pompa giriş-çıkış gövdeleri, pompa gövdesi, fan ve difüzör malzemesi AISI304 kalite paslanmaz çelik olup; sızdırmazlık ise mekanik keçe (karbon-seramik) ile sağlanmaktadır. PFK-KI serisi hidrofor sistemlerinde; taşıyıcı kaide üzerinde komple paslanmaz çelik kollektör gurupları, eş yaşlandırma özellikli frekans kontrollü pano (sürücü) kullanılmaktadır.

Yeniliklere öncülük eden ETNA, gelişmiş pompa özelliklerini ileri teknoloji ile buluşturarak kaliteli, güvenilir, çevreye duyarlı ve düşük işletme maliyetli ürünlerini sektörün ve son kullanıcıların hizmetine sunmaktadır. 47 yılı aşan üretim ve sektör tecrübesi ile ETNA ürünleri, Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde tercih ediliyor ve güvenle kullanılıyor.

Diğer Haberler