• Ağustos 26, 2023

Tüm İklimlendirme ve Taze Hava İhtiyaçlarına Tek Çözüm: Lennox Paket Klima

Tüm İklimlendirme ve Taze Hava İhtiyaçlarına Tek Çözüm: Lennox Paket Klima

İklimlendirme sektörünün öncülerinden Form Şirketler Grubu çatısı altındaki Form Endüstri Ürünleri, lisanslı üreticisi olduğu Lennox Paket Klimalar ile kapalı alanların iklimlendirme ihtiyacına kaliteli çözümler sunuyor.

 

Form Endüstri Ürünleri, Lennox ile paket klima alanında 40 yıldır süregelen başarılı iş birliği sonucunda 2019 yılından itibaren Lennox marka paket klimaların lisanslı üretimini yerli olarak gerçekleştiriyor. Lennox Çatı Tipi Klima cihazları; sadece soğutma, heat pump, sıcak su bataryalı ve gazlı ısıtma seçenekleri ve elektrikli ısıtıcı takviyeli alternatifleri ile farklı ihtiyaçlara çok çeşitli çözümler sunuyor.

Eurovent sertifikalı Lennox Paket Klimalar, Ecodesign ERP (Energy Related Products) direktiflerine uygun olarak sezonsal verimlilik değerlerini karşılıyor. Bu sayede cihazlar yıl boyunca kısmi yüklerde daha az enerji tüketerek işletme maliyetlerini azaltıyor. Multi Scroll (çoklu scroll) kompresörler ve bağımsız soğutma devresi ile yüksek verimlilik ve daha uzun ömürlü teknoloji sunuyor. EC fan ile %30’a varan enerji tasarrufu sağlarken, düşük ses seviyesiyle de kullanım konforu sunuyor.

Lennox Paket Klimalar, karışım havası, yüzde 100 taze hava, yüzde 100 iç hava çevrimi ve Free-Cooling olmak üzere 4 farklı konumda çalışıyor. Eurovent sertifikalı plaka ve rotary tip ısı geri kazanım ünitesi ile yüksek verimde ısı ve/veya nem geri kazanım yapabilme olanağı sunuyor.

Dinamik defrost, soğutucu gaz ve dış hava sıcaklık farkının ölçülmesi neticesinde  kondenserde ki sensörler ile buz oluşumunun belirlenmesi durumunda devreye girerek, defrost süresini minimumda tutarak enerji kayıplarını önlemektedir.

Climatic özel işletim sistemi ile kompresör yönetimi, akıllı taze hava yönetimi, otomatik yaz/kış ayarları, arıza görüntüleme,/ hafıza kaydı, master/slave çalışma, BMS bağlantı imkanı gibi bir çok özellik gerçekleştirebilmektedir. Özel işletim sistemli Climatic PID kontrol teknolojisi ile enerji tasarrufu sağlanmakta ve istenilen sıcaklık değerlerine ulaşabilmektedir.

İstenilen oranda taze hava alınmasını sağlayan oransal motorlu taze hava damperi, kullanıcının isteği doğrultusunda kumanda üzerinden kontrol edilebiliyor ve bu sayede yüzde 0-100 arasında istenilen oranda taze hava alınması mümkün oluyor. Ayrıca ortamdaki kirli hava dışarı atılabiliyor.

Eğer taze hava miktarının ortamdaki hava kirliliğine bağlı olarak otomatik bir şekilde ayarlanması istenirse, paket klima özel hava kalite sensörü sayesinde kullanıldığı mahaldeki hava kirliliğini ölçerek taze hava miktarını otomatik olarak ayarlayabiliyor.

Diğer Haberler

Form Endüstri Ürünleri İş Geliştirme Müdürü Pınar Gürler: “Form deniz/su kaynaklı ısı pompaları ile ilk yatırım maliyetiniz 1 yıldan daha az sürede amorti ediliyor”

Form Endüstri Ürünleri İş Geliştirme Müdürü Pınar Gürler: “Form deniz/su kaynaklı ısı pompaları ile ilk yatırım…

Enerji kaynaklarının tükenmesi, enerji maliyetlerindeki artışlar, fosil yakıtların kullanılmasıyla artan karbon salınımı, insanları ve işletmeleri alternatif…
Form Grup şirketlerine bir yenisini daha ekledi; Form Freva A.Ş

Form Grup şirketlerine bir yenisini daha ekledi; Form Freva A.Ş

59 yıllık tecrübesi ve güçlü iş ortaklıklarıyla iklimlendirme sektörünün öncüsü Form Şirketler Grubu, 2024’e güzel bir…
Fethiye Melden Otel’e Form İmzası

Fethiye Melden Otel’e Form İmzası

59 yıllık tecrübesi ve güçlü iş ortaklıklarıyla iklimlendirme sektörünün öncü firması Form, Clivet marka ısı pompaları…