• Temmuz 8, 2024

Warmhaus Ürün Kılavuzlarını Dijitale Taşıdı

Warmhaus Ürün Kılavuzlarını Dijitale Taşıdı

“Bi’ Başka Gelecek Mümkün” mottosu ile sürdürülebilir bir gelecek sağlamak hedefiyle çalışan Warmhaus, bu ilke doğrultusunda ürün kılavuzları ile ilgili tüm basılı malzemelerini dijitale taşıyarak, karbon ayak izini azaltmak için önemli bir adım attı.

 

Daha az enerji tüketimi, daha yüksek verim sağlayan ürünleri ile doğa ve insanlık için daha sürdürülebilir bir gelecek sağlayabilmek amacıyla çalışmalarını yürüten Warmhaus, bu amaç doğrultusunda iş süreçlerinde bir yeniliğe daha imza attı. Warmhaus tüm basılı ürün kullanım kılavuzlarını dijital ortama taşıdı. Yurtdışında 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan Warmhaus 14 kadar farklı dilde üretilen ürün kullanım kılavuzlarının tamamını dijitale geçirdi. Tüketicilerin ve iş ortaklarının ürünlerin üzerinde yer alan QR kod ile kolayca ulaşabildikleri dijital ürün kılavuzları ile şirket kağıt ve kargo kullanımını da ortadan kaldırarak karbon ayak izinin azaltılmasına yardımcı oluyor.

 

Uçtan Uca Dijitalleşme

Warmhaus günümüzün teknoloji trendleri, tüketiciler ve iş ortaklarından gelen talepler doğrultusunda dijitalleşme konusunda da önemli adımlar atmıştı. Üretimden ürünün müşteriye teslimatına teslimattan satış sonrası hizmetlere kadar bütün süreçleri entegre etmek ve uçtan uca dijitalleşmeyi sağlamak için yatırımlarını sürdüren Warmhaus, 2025 yılında tüm süreçlerini dijitalleşmesini hedefliyor.

Diğer Haberler

Warmhaus Üretimde de Sektörde Fark Yarattı

Warmhaus Üretimde de Sektörde Fark Yarattı

Yenilikçi ve teknolojik ürünleri ile fark yaratan Warmhaus, TEKNOSAB’da bulunan yeni fabrikasında üretim alt yapısı ile…
Warmhaus’tan Sanata Destek

Warmhaus’tan Sanata Destek

Warmhaus, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası tarafından 16 Mayıs 2024 tarihinde Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi…
Warmhaus Çorlu’daki İş Ortakları ile Buluştu

Warmhaus Çorlu’daki İş Ortakları ile Buluştu

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından Warmhaus, Türkiye’nin farklı illerinde bulunan iş ortakları ile buluşmalarına devam ediyor. “Sahada…