• Ağustos 12, 2024

Wilo, Tema İstanbul Eğlence Merkezi’nin Çözüm Ortağı Oldu

Wilo, Tema İstanbul Eğlence Merkezi’nin Çözüm Ortağı Oldu

Wilo, 150 yılı aşkın tecrübesi ve modern su teknolojileriyle, Tema İstanbul Eğlence Merkezi’nin çözüm ortağı oldu. Projede kullanılan Wilo-Helix V, Wilo-Straros MAXO, TMW, TP ve REXA serisi ürünleri ile öne çıkan Wilo, üstün performans ve enerji verimliliği yüksek teknolojileriyle Tema İstanbul Eğlence Merkezi’nin su yönetimi ve dağıtım ihtiyacını karşıladı. Marka, Tema İstanbul Eğlence Merkezi’nin hidrofor gruplarında yüksek verimlilik, enerji tüketimi ve tam otomasyon sağladı.

 

Üstün donanımı ile su pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, Tema İstanbul 2 konut projesi ile gerçekleştirilecek ve 264 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak olan Tema İstanbul Eğlence Merkezi’ne yenilikçi çözümleri ve enerji verimliliği sağlayan ürünleri ile değer kattı. Yaş sınırı olmaksızın herkese hitap eden kamuya açık eğlence merkezinde Wilo, projeye hidroforlar için ses yalıtımına sahip, tam otomatik Wilo-Helix V, kullanım suyu sirkülasyon sistemi için uzun ömürlü ve hijyenik Wilo-Stratos MAXO, atık su ve drenaj sisteminde ise yüzme havuzları için ideal TMW, TP ve REXA serisi ürünleri ile çözüm sundu.

 

Su Teknolojisinde Yüksek Enerji Verimliliği

Wilo ihtiyaca uygun tasarlanmış, tümüyle paslanmaz çelikten üretilen hidrofor setleri, otomasyona uyarlanan yapısı ve sessiz çalışma sistemlerini projelerine yansıtıyor. İstanbul’un gelişen ekonomisini destekleyecek, Tema İstanbul Eğlence Merkezi projesinde Wilo’nun Helix pompaları ve özel VSD panoları enerji verimliliğini en üst düzeye çıkarıyor. Wilo, proje içerisinde atık su ve drenaj hattının önemli olması sebebiyle Wilo TMW serisi ve Wilo Rexa serisi ürünleri ile farkını göstermeye devam ediyor. Geniş ürün ailesiyle her koşulda talep edilen gereksinimleri karşılayan Wilo, biyolojik gölet ve merak uyandıran peyzaj unsurlarına entegre edilmiş sistemleri ile rahat ve konforlu alanların oluşmasına katkı sağlıyor.

 

Markanın öne çıkan ürünlerinden Wilo-Stratos MAXO serisi, içme suyu uygulamaları için özel olarak tasarlanan pompa çözümleri sunuyor. Paslanmaz çelik gövde içindeki yenilikçi özellikleri ile uzun ömürlü ve hijyenik bir kullanım sağlıyor. Akıllı regülasyon işlevi T-const sayesinde içme suyu hijyeni ve enerji verimliliğini en üst seviyeye çıkaran Wilo-Stratos MAXO, termik dezenfeksiyon algılaması ile optimum hijyen desteği sağlıyor. Wilo-Helix V ise verimlilik değişimi, lazer kaynağı ve gaz giderme teknolojisi ile öne çıkarken, korozyona dayanıklı çarklar ve debi portföylü pompa gövdesi ile güvenilirlik sağlıyor. Bu pompalar, içme suyu ruhsatına sahip EPDM modeli ile akışkanla temas etmeyen paslanmaz çelik bölümleri sayesinde yüksek performans gösteriyor.

Diğer Haberler

Wilo’da Stratejik Terfiler Gerçekleşti

Wilo’da Stratejik Terfiler Gerçekleşti

Üstün donanımı ve dünyada 150 yılı aşkın tecrübesiyle geleceğin su teknolojilerini geliştiren Wilo, yönetim kademesinde iki…
Wilo Grubu, Avrupa’nın İklim Lideri Seçildi

Wilo Grubu, Avrupa’nın İklim Lideri Seçildi

Su teknolojilerinde üstün donanımı ve 150 yılı aşkın tecrübeye sahip Wilo Grubu, Financial Times ve Statista…
Wilo Türkiye’de Üst Düzey Atama

Wilo Türkiye’de Üst Düzey Atama

150 yılı aşkın tecrübesiyle pompa sektöründe sürdürülebilir çözümler sunan Wilo’nun Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Duygu Erdem…