• Nisan 17, 2023

Mekanik Tesisat ve İnşaat Sektörünün Dört Bileşeni Four Essentials 2023’de Buluşuyor

Mekanik Tesisat ve İnşaat Sektörünün Dört Bileşeni Four Essentials 2023’de Buluşuyor

Dekogroup ve Aldağ proje ortaklığıyla düzenlenecek olan Four Essentials Engineering Meeting, 2 Mayıs 2023’de Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilecek.

 

İlki 2018’de yine Dekogroup tarafından Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilen ve bu kapsamda Türkiye’nin ilk mühendislik toplantısı olma özelliği taşıyan etkinlik, yaklaşık 900 sektör profesyonelinin katıldığı başarılı bir organizasyon oldu. 2019 yılında ise Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleştirilen mühendislik toplantısı, yaklaşık 1500 kişinin katılımı ile Türkiye’deki çok değerli mekanik tesisat profesyonelini bir araya getirerek başarısını sürdürdü. Pandemiden dolayı 2020-2021 yıllarında düzenlenemeyen etkinlik, 2022’de Four Essentials Engineering Meeting ismiyle 2000 sektör profesyonelini bir araya getirerek muhteşem bir sinerji yarattı.

 

Mekanik Tesisat; Sürdürülebilirlik, Tasarruf ve Deprem Gerçeği

Bu yıl dördüncü defa, Aldağ, Wilo, Samsung, Taytech ve sektörde önde gelen birçok firmanın sponsorluğu ile 2 Mayıs 2023’de Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilecek etkinliğin ana teması “Mekanik Tesisat; Sürdürülebilirlik, Tasarruf ve Deprem Gerçeği” olarak belirlendi. Four Essentials’in amacı; mekanik tesisat ve inşaat sektörünün dört bileşeni olan yatırımcı, tasarımcı, yüklenici ve tedarikçileri bir araya getirmek ve bu bileşenlerin iletişimini sağlamak, teknik bir platform oluşturmak, sektördeki son gelişmeleri ve alanında uzman konukların görüşlerini aktarmak olarak özetlenebilir. Bu amaç doğrultusunda, etkinlik boyunca paneller, özel oturumlar düzenleniyor, aynı zamanda fuaye alanında kurulan sektörün lider firmalarının standlarıyla ürün ve hizmetleri tanıtılıyor.

Hamit Mutlu, Zühtü Ferah, Cevat Tanrıöver vb. değerli isimlerin konuşmacı olarak sunum yapacağı etkinliğin moderatörlüğünü Serdar Kuzuloğlu gerçekleştirecek.

Four Essentials ziyaretçi kaydı, konuşmacı listesi ve etkinlik programı için “www.fouressen.com” web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Haberler

Tersane İstanbul Projesinde Aldağ Cihazları Kullanıldı

Tersane İstanbul Projesinde Aldağ Cihazları Kullanıldı

Altın Boynuz, ya da diğer adıyla Haliç, Tersane İstanbul projesi ile “şehrin kalbi” olduğu görkemli günlerine…
Senegal Dakar Courtyard by Marriot Oteli’nde Aldağ Cihazları Tercih Edildi

Senegal Dakar Courtyard by Marriot Oteli’nde Aldağ Cihazları Tercih Edildi

Batı Afrika’ya giriş kapısı olarak görülen Senegal’in başkenti ve Afrika’nın en kalabalık şehirlerinden biri olan Dakar’da…
Masdaf, Türkiye’de bir ilk olan “f-connect” ile Four Essentials’a damga vurdu!

Masdaf, Türkiye’de bir ilk olan “f-connect” ile Four Essentials’a damga vurdu!

Masdaf, Dekogroup ve Taytech proje ortaklığıyla düzenlenen Four Essentials Engineering Meeting etkinliğinde Türkiye’de bir ilk olan…