• Eylül 22, 2022

PA-FLEX KAUÇUK PROJELERİN HVAC YALITIM TERCİHİ

PA-FLEX KAUÇUK PROJELERİN HVAC YALITIM TERCİHİ

Pa-Flex kauçuk yılın son aylarına girdiğimiz bu dönemde devam eden çeşitli projelerden talep görmekte.Isıtma-soğutma ve havalandırma tesisatlarında kalitesinden ve hızlı hizmet anlayışından ödün vermeyen Pa-Flex Kauçuk ürünleri kullanılmakta.

Havalandırma kanalları yalıtımında kauçuk levha ürünlerimizin uygulandığı projelerden biri Sinpaş GYO tarafından geliştirilen Sinpaş Kızılbük projesidir. Bir termal tesis olarak inşa edilen projede 555 adet daire bulunmakta. 1+0 dan 3+1’e kadar daire seçenekleri sunulurken,daireler 86m2 den 285 m2 ye kadar büyüklüğe sahip. Proje devremülk olarak değerlendirilecek olup Haziran 2023 te hizmete açılmas planlanmakta.

Elastomerik kauçuk levha ve borularımızın kullanıldığı diğer projeler de Antalya Serik Adora Resort Otel projesi ve Hatay’da yapımı devam eden Adli tıp binası projeleridir.Resort otelin ısıtma-soğutma ve klima boruları teknik şartları karşılayan Pa-Flex kauçuk boru yalıtımları ile kaplanmıştır.Yüksek yoğunluklu yapısına rağmen elastikiyetinden dolayı bükülme ve yırtılmalara dayanımlı boru ürünlerimiz yoguşma önleyici hücresel  yapısı ve -40°C ile 120°C çalışma sıcaklığı ile mekanik tesisatın uzun ömürlü kullanımına olanak sağlamakta.

Boru ve levha tipi ürünlerimizin kullanılmış olduğu Adli tıp binası bodrum+zemin+1.kat ve çatı katından oluşmakta olup 3.000 m2 alana sahip betonarme bir proje olup önümüzdeki yıl ilk çeyreğinde tamamlanması öngörülmekte.

Diğer Haberler

Tersane İstanbul Projesinde Aldağ Cihazları Kullanıldı

Tersane İstanbul Projesinde Aldağ Cihazları Kullanıldı

Altın Boynuz, ya da diğer adıyla Haliç, Tersane İstanbul projesi ile “şehrin kalbi” olduğu görkemli günlerine…
DemirDöküm, Türkiye’nin Dört Bir Yanında  İş Ortaklarıyla Güçlü Bağlarını Pekiştiriyor

DemirDöküm, Türkiye’nin Dört Bir Yanında İş Ortaklarıyla Güçlü Bağlarını Pekiştiriyor

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, iş ortağı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. CEO Alper Avdel ve…
Elektrikli ve Radyant Isıtıcılarda Bakım, ‘Yüksek Verim ve Sistem Emniyeti’ Sağlıyor

Elektrikli ve Radyant Isıtıcılarda Bakım, ‘Yüksek Verim ve Sistem Emniyeti’ Sağlıyor

Kış aylarında endüstriyel tesisler ile kafe, restoran ve otel gibi işletmelerde yaz konforu sunan bütçe dostu…