• Mart 8, 2024

Belimo yeni kontrol kelebek vanalarının piyasaya sürüldüğünü duyurdu

Belimo yeni kontrol kelebek vanalarının piyasaya sürüldüğünü duyurdu

Belimo, kontrol kelebek vanaları yelpazesini, DN 100 ile DN 150 veya 4 ile 6 inç boyutlarında son derece güvenilir ve yenilikçi vanalarla genişletiyor. Bu vanalar, yalnızca ısıtma ve soğutma suyu devrelerini optimize etmekle kalmaz, aynı zamanda HVAC sistemlerinin sorunsuz çalışmasını da sağlarlar. Doğrusal karakteristik eğrileri sayesinde bu vanalar, karıştırma ve dağıtım uygulamalarında 3 yollu kontrol vanaları olarak da kullanılabilir.

 

Belimo, yüksek akışlı uygulamalara yönelik yeni, enerji tasarruflu ve güvenilir kontrol kelebek vanalarını piyasaya sürüyor. Kelebek vanalar kolay kurulumları, uygulama esneklikleri ve dayanıklılıklarıyla bilinir; bu da onları ısıtma, soğutma grubu ve soğutma kulesi uygulamaları için ideal çözüm haline getirir. Bu vanalar hastaneler, veri merkezleri ve ilaç şirketleri gibi kritik altyapılara sahip tesislerde kullanım için özellikle uygundurlar. Bu tür tesislerde HVAC sistemlerinin sürekli ve sorunsuz çalışması çok önemlidir. Vananın tam sızdırmazlığı ve hassas kontrolü sayesinde müşteriler aynı zamanda önemli miktarda enerji ve maliyet tasarrufu da elde edebilir.

Akıllı aktüatör
Yeni kontrol kelebek vanalarının JR aktüatörü olarak bilinen akıllı ve haberleşmeli aktüatörü, benzersiz bir yüksek performanslı çipe sahiptir. Bu çip, güçlü işlemcisi sayesinde yüksek kontrol hassasiyeti sağlar. Kontrol karakteristiği eğrisi, istenildiği gibi, 2 yollu kontrol uygulamaları için eşit yüzdesel bir karakteristik eğri olarak veya karıştırma veya dağıtım için 3 yollu kontrol uygulamaları için doğrusal bir karakteristik eğri olarak aktüatörde parametrelendirilebilir.

Kullanıcı dostu özellikler
Yeni ürünün temel özelliklerinden bazıları arasında kullanıcı dostu kablolama konsepti ve açıkça görülebilen konum göstergeleri yer almaktadır. Ayrıca, aktüatör güç kaynağına bağlı olmasa bile kelebek kontrol vanasının parametreleri akıllı telefon aracılığıyla ayarlanabilmektedir.
Bu ürün ilavesi ile Belimo, DN 25 ile DN 700 arasında değişen nominal boyutlara sahip 2 yollu kontrol ve açma/kapama uygulamalarının yanı sıra nominal boyutlara sahip kontrol ve değiştirme uygulamalarına yönelik 3 yollu kombinasyonlar da dahil olmak üzere DN 100 ile DN 300 arasında çeşitli uygulamalar için geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Diğer Haberler

7 eylül de Belimo RetroFIT+ çözümleri dünyasına girmeye hazır olun!

7 eylül de Belimo RetroFIT+ çözümleri dünyasına girmeye hazır olun!

Tüm ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sektörü liderlerine ve profesyonellerine çağrı!   Belimo’nun yaklaşan çevrimiçi etkinliğinde, binaların…