• Mayıs 13, 2024

Four Essentials 2024’te Wilo, Enerji Verimliliği ve Sürdürülebilirlikle Öne Çıktı

Four Essentials 2024’te Wilo, Enerji Verimliliği ve Sürdürülebilirlikle Öne Çıktı

Su teknolojileri alanındaki inovatif ve sürdürülebilir çözümleriyle dünya çapında lider konumda bulunan Wilo, mekanik tesisat ve inşaat sektörünün dört bileşenini bir araya getiren Four Essentials 2024’te bu sene de yerini aldı.  Four Essentials 2024 etkinliğinde sponsor olan Wilo, ileri teknolojiyle donatılmış, sürdürülebilir stratejilere dayanan ve enerji verimliliği yüksek sistemlerini sergileyerek, Türkiye’nin önde gelen mekanik tesisat profesyonelleri ile buluştu.

 

Üstün teknolojisi ile dünyada 150, Türkiye’de ise 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, Türkiye’nin ilk mühendislik toplantısı olma özelliği taşıyan mekanik tesisat ve inşaat sektörünü buluşturan Four Essentials’da yer aldı. sektörde önde çıkan birçok markanın katılımıyla bu sene beşincisi düzenlenen organizasyon, “Mekanik Tesisatın Yeni Yüzyılı” ana temasında gerçekleştirildi. Sektör profesyonelleri, yatırımcı, tasarımcı, yüklenici ve tedarikçilerin bir araya geldiği etkinlikte, markalar alanlarındaki en son trendleri ve stratejileri katılımcılarla paylaştı. Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilen etkinliğin ilk paneline ev sahipliği yapan Wilo sürdürülebilirlik adına yürüttüğü çalışmaları sergiledi. Şirket, mekanik tesisat sektöründe sürdürülebilirlik açısından belirlediği beş stratejik mega trend ve tasarruf yöntemleri üzerine çalışmalarını ve yaklaşımlarını katılımcılarla paylaştı. Bilgi almak için Wilo standını ziyaret eden 1.000’e yakın ziyaretçi, etkinlik boyunca keyifli oyunlar oynayarak birçok hediye de kazandı.

 

Geleceğimizi Beş Mega Trend Belirleyecek

Four Essentials 2024’te konuşma yapan Wilo Türkiye Bina Teknolojileri Satış Müdürü Yasin Tuna, “Wilo olarak, geleceğe yönelik stratejilerimizi belirlerken karşılaşabileceğimiz zorlukları dikkate alıyor ve bu kapsamda beş mega trendi önceliklendiriyoruz. Bunlar; su sıkıntısı, kentleşme, iklim değişikliği, küreselleşme ve enerji sıkıntısı olarak küresel çapta etkileri sürekli artan ve sürdürülebilirlik çabalarımızın merkezinde yer alan konular olarak öne çıkıyor. Dünya genelinde yaşanan hızlı kentleşme, hem altyapı sistemlerine olan ihtiyacı artırıyor hem de yeni sürdürülebilir şehir çözümlerine olan talebi yükseltiyor. Su kaynaklarının azalması, temiz suya erişimin kısıtlanmasına neden olmakta ve bu da su yönetimi teknolojilerine olan ihtiyacı artırıyor. Kentleşme sonucu artan nüfus yoğunluğu çevresel baskıları ve kaynak kullanımını daha da önemli hale getirirken, iklim değişikliği hem doğal hem de yapay çevremizi tehdit ediyor ve bu değişimlere uyum sağlayacak yenilikçi çözümler geliştirmemizi gerektiriyor. Enerji sıkıntısı ise, yenilenebilir enerji kaynaklarına olan bağımlılığımızı artırırken, enerji verimliliği ve yönetimine yönelik çözümler geliştirmemizi zorunlu kılıyor. Wilo olarak, bu mega trendlere yönelik çözümler geliştirerek sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi hedefliyoruz. Bu mega trendlerin her birine özgü yenilikçi çözümler geliştirmeye odaklanıyoruz. Dijitalizasyon ise bu trendlerle başa çıkma stratejimizin temel taşlarından biridir. Akıllı bina teknolojileri, yapay zeka uygulamaları ve uzaktan erişim çözümleriyle bu zorluklara yenilikçi yaklaşımlar sunuyoruz. Wilo olarak, dijitalleşme ile bu mega trendlere yönelik çözümlerimizi sürekli geliştirerek sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi hedefliyoruz. Bu çabalarımız hem mevcut iş modellerimizi dönüştürüyor hem de yeni iş fırsatları yaratıyor” açıklamasında bulundu.

Diğer Haberler

Wilo, Satış Sonrası Hizmetleri ile Güçlü ve Güvenilir Çözümler Sağlıyor

Wilo, Satış Sonrası Hizmetleri ile Güçlü ve Güvenilir Çözümler Sağlıyor

Su teknolojileri devi Wilo, yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedefleyerek satış sonrasında doğru ve hızlı bir şekilde…
German Brand Award’dan Su Teknolojileri Devi Wilo’ya Üç Ödül

German Brand Award’dan Su Teknolojileri Devi Wilo’ya Üç Ödül

Dünyada 150 yılı aşkın tecrübesiyle su teknolojilerine ilham veren Wilo, Berlin’de düzenlenen German Brand Award Ödül…
Ethno Hotels’in Çözüm Ortağı Wilo Oldu

Ethno Hotels’in Çözüm Ortağı Wilo Oldu

Wilo, 150 yılı aşkın tecrübesi ve yenilikçi su teknolojileriyle, Belek’te açılan Ethno Hotels’in çözüm ortağı oldu.…