• Ocak 1, 2024

Güngör Terzi Çok Amaçlı Kültür Merkezi Açıldı!

Güngör Terzi Çok Amaçlı Kültür Merkezi Açıldı!

Eğitim, sağlık ve sosyal yardımlaşma konularında faaliyet göstermek üzere Standart Pompa tarafından 2019 yılında kurulan El Ele Yarınlar Vakfı, sürdürülebilir yarınlar için çalışmalarına devam ediyor.

 

Bunlardan bir yenisi ise vakfın destekleriyle ve Şile Kaymakamı Sn. Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye Başkanı Sn. İlhan Ocaklı, değerli kamu kurum yöneticileri, STK başkanları ve bölge halkının katılımıyla açılışı gerçekleşen, Şile Belediyesi Güngör Terzi Çok Amaçlı Kültür Merkezi.

Bölge için çok önemli katma değer sağlayacak olan kültür merkezi, sağlık taramaları ile eğitim ve öğretim konularında Şile ve çevresine hizmetlerine başlayacak.

Yardımlaşma ve dayanışma kültürünün bir aynası olarak görülen El Ele Yarınlar Vakfı, açılışı gerçekleşen kültür merkezinin, Standart Pompa ikinci jenerasyon ortaklarından Güngör Terzi’nin adı ile anılmasından duydukları mutluluğu ifade ederek buna vesile olan Şile Belediyesi’ne ve katkı sağlayan tüm kamu kuruluşlarına teşekkürlerini sundu.

Diğer Haberler

Standart Pompa, proses endüstrisine özel çözümleriyle Achema Fuarı’ndaydı

Standart Pompa, proses endüstrisine özel çözümleriyle Achema Fuarı’ndaydı

Proses endüstrisinin en büyük etkinliği olan Achema Fuarı, 10-14 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşti.…
Servis ve hizmetlerde mükemmeliyetin kaynağına yolculuk:  Standart Pompa Servis Toplantısı

Servis ve hizmetlerde mükemmeliyetin kaynağına yolculuk: Standart Pompa Servis Toplantısı

Standart Pompa, müşteri memnuniyeti ve güler yüzün kaynağı olan servisleri ile 24 Mayıs’ta Wyndham Grand İstanbul…
Standart Pompa, #SürdürülebilirMühendislik temasıyla MechTalks’ta!

Standart Pompa, #SürdürülebilirMühendislik temasıyla MechTalks’ta!

15 Mayıs’ta, Divan Kuruçeşme’de, üçüncüsü düzenlenen MechTalks’un bu seneki odağında; sürdürülebilir mühendislik vardı. Her anlamda sürdürülebilirliği…