• Nisan 11, 2023

İMBAT, 2023 ISH FRANKFURT FUARI’nda Güçlü Bir Ekip ile Dikkat Çekti

İMBAT, 2023 ISH FRANKFURT FUARI’nda Güçlü Bir Ekip ile Dikkat Çekti

İmbat, 13-17 Mart 2023 tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleştirilen “ISH 2023 Bina, Enerji, Klima Teknolojileri, Yenilenebilir Enerjiler” fuarına katıldı. 4 yıl sonra yapılan ve özellikle Avrupa pazarı için önemli olan bu fuar mevcut ve potansiyel müşterilerle bir araya gelmek ve yenilikçi ürünleri tanıtmak için İmbat adına güzel bir fırsat oldu.

İmbat’ın Yıllardır katıldığı fuarda, bu sene bir ilk olarak ISH 2023 fuarında ihracat ekibi ile Almanya distribütörünün 5 kişilik güçlü satış ve pazarlama ekibi birlikte yer aldı.

32 yıldır sektörün iklimlendire ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürün tasarımlarına imza atan bir firma olarak, Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıkan güvenilir ve verimli ürünlerle yurtiçinde ve yurtdışında projelere fayda sunan İmbat, dünya ÜÇLÜ BİR devi rakiplerinin sahası olan Avrupa’ya da ürün satabilen nadir Türk iklimlendirme şirketlerinden biridir ve satışlarının yarısından fazlasını, Almanya, Avusturya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Rusya, İngiltere, İsviçre gibi önemli pazarlara gerçekleştirmektedir.

İmbat, ISH 2023 fuarındaki standında f-gaz regülasyonuna uygun R-32 soğutucu akışkanlı, lot21 uyumlu yüksek verimli, ürünlerini ve ürünlerinin üstünlüklerini sergiledi.

İmbat’ın fuarda sergilediği ürünlerinden biri EC plug fanlı, invertör kompresörlü, termodinamik ısı geri kazanımlı ve gelişmiş yazılımı ile bir çok üstünlükleri üzerinde barındıran rooftop klima cihazı idi. Veri merkezi soğutmasına yönelik sergilediği ürünleri ise hassas klima ve inrow klimalar idi. Sergilediği yeni seri hassas klima cihazı, sıcak gaz ile nem alma fonksiyonu ve ısı geri kazanım özelliği ile hem yüksek verim hem enerji geri kazanımı yönleri ile büyük ilgi gördü.

Fuarda 70 yıllık geçmişi olan Köln, Berlin, Münih ve Chemnitz olmak üzere 4 bölgede güçlü satış ve satış sonrası servis organizasyonuna sahip Almanya’nın güçlü firmalarından olan Almanya distribütörü ile birlikte mevcut ve potansiyel müşterilerini ağırlamanın avantajlarını görüyor.

ISH 2023 Fuarının gerek Avrupa vize prosedürlerinin sıkılığı gerekse son döneme dair siyasi gelişmelere dayalı fuar ziyaretçi profilinin ağırlıklı Almanya ‘dan olması öngörüsüyle Alman distribütörünün güçlü satış ve pazarlama ekibi ile yer alması ise oldukça isabetli oldu.

Diğer Haberler

Jade Tekstil, Mısır’ın Kavurucu Sıcaklarına İmbat ile Çözüm Buluyor

Jade Tekstil, Mısır’ın Kavurucu Sıcaklarına İmbat ile Çözüm Buluyor

Dünya’da 50’den fazla ülkede tercih edilerek dünyanın önemli iklimlendirme çözümleri üreticilerinden biri haline gelen İmbat, Yeşim…
İmbat, Gürcistan’ın Tarihi Devlet Tiyatrosu’na Yenilikçi Çözümler Sağlıyor

İmbat, Gürcistan’ın Tarihi Devlet Tiyatrosu’na Yenilikçi Çözümler Sağlıyor

Çoğunluğu Avrupa’ya olmak üzere 50’den fazla ülkeye yaptığı ihracatla Türkiye’nin dünyadaki iklimlendirme temsilcisi İmbat, Gürcistan’ın kültürel…
İstanbul Harbiye Askeri Müzesi, İmbat’ın Hassas İklimlendirme Çözümlerini Tercih Ediyor

İstanbul Harbiye Askeri Müzesi, İmbat’ın Hassas İklimlendirme Çözümlerini Tercih Ediyor

İmbat, Türkiye’nin iklimlendirme sektörü öncü firmalarından biri olarak, güçlü iş birlikleri ve yenilikçi çözümleriyle dikkat çekmeye…